ΑΕΛ: Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες κόντρα στον Αστέρα Reviewed by Momizat on . Οι τρεις από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες της ΑΕΛ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συμπεριλήφθηκαν από τον Τζανλούκα Φέστα στην αποστολή της ομάδας της Λ Οι τρεις από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες της ΑΕΛ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συμπεριλήφθηκαν από τον Τζανλούκα Φέστα στην αποστολή της ομάδας της Λ Rating: 0

ΑΕΛ: Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες κόντρα στον Αστέρα

ΑΕΛ: Με τους τρεις νεοαποκτηθέντες κόντρα στον Αστέρα

Οι τρεις από τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες της ΑΕΛ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συμπεριλήφθηκαν από τον Τζανλούκα Φέστα στην αποστολή της ομάδας της Λάρισας για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αστέρα στο “AEL FC Arena”.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τεχνικός πήρε τους Σετσέροβιτς, Σικάβκα και Γιακιμόφσκι και άφησε εκτός τον Ζίβκοβιτς ο οποίος υπέγραψε την Δευτέρα.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Σουλούκο, Καρανίκα, Γκόλια, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Φατιόν, Μπάλλα, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Σικάβκα, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Γιακιμόφσκι, Νούσιο, Μπάμη και Χαλάτση”.

Εκτός μεταξύ άλλων είναι ο νεοαποκτηθείς Ζίβκοβιτς και οι Γρομητσάρης, Σαχίτι, Γκέκας, Τριποτσέρης, Παϊτέρης, Μόρας, Λεοζίνιο, Χούμπτσεβ, Μπέρτος, Κοέφ,

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή