Αεροδιακομιδή 7χρονης από την Αλόννησο στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ Βόλου και του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας για την αεροδιακομιδή ενός κοριτσιού από την Αλόννησο στον Βόλο υπήρξε σήμερα Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ Βόλου και του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας για την αεροδιακομιδή ενός κοριτσιού από την Αλόννησο στον Βόλο υπήρξε σήμερα Rating: 0

Αεροδιακομιδή 7χρονης από την Αλόννησο στον Βόλο

Αεροδιακομιδή 7χρονης από την Αλόννησο στον Βόλο

Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ Βόλου και του Κέντρου Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας για την αεροδιακομιδή ενός κοριτσιού από την Αλόννησο στον Βόλο υπήρξε σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι. Ενα 7χρονο κοριτσάκι που είχε πνευμονία και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης κρίθηκε αναγκαίο να γίνει αεροδιακομιδή του στον Βόλο, καθώς λόγω των ισχυρών θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο νησί υπάρχει απαγορευτικό απόπλου για όλα τα σκάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού γύρω στις 2 το μεσημέρι και άμεσα, μέσα σε τριάντα λεπτά της ώρας, διασωστικό ελικόπτερο Augusta – Bell 205 της 111 Π. Μ. προσγειωνόταν στο νησί. Συνοδεία του γιατρού το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στη Νέα Αγχίαλο και από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αχιλλοπούλειο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενο. Το διασωστικό ελικόπτερο στη συνέχεια μετέφερε τον γιατρό του Περιφερειακού Ιατρού πίσω στο νησί.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή