«Αθάνατος» ο Ματθαίος Μάντζιος Reviewed by Momizat on . Βουβό πένθος στην τελευταία πράξη του δράματος του αποχαιρετισμού του 33χρονου ηρωικού πυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου. Εκατοντάδες φίλοι και συνάδελφοι από όλη τη Βουβό πένθος στην τελευταία πράξη του δράματος του αποχαιρετισμού του 33χρονου ηρωικού πυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου. Εκατοντάδες φίλοι και συνάδελφοι από όλη τη Rating: 0

«Αθάνατος» ο Ματθαίος Μάντζιος

«Αθάνατος» ο Ματθαίος Μάντζιος

Βουβό πένθος στην τελευταία πράξη του δράματος του αποχαιρετισμού του 33χρονου ηρωικού πυροσβέστη Ματθαίου Μάντζιου. Εκατοντάδες φίλοι και συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα συνόδευσαν με βιολί και λαούτο τον ηρωικό πυροσβέστη από την κατοικία του στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου φωνάζοντας «αθάνατος».

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέσθηκε σε κλίμα ανείπωτης θλίψης στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου εξ Ιωαννίνων στη συνοικία Ηπειρώτικα της Λάρισας και ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο Λάρισας.

pyrosvestisΣτην ακολουθία παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου, ο υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης, ο συντονιστής Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος υποστράτηγος Δημήτριος Πιεράκος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο βουλευτής Λαρίσης Χρήστος Κέλλας, ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος κ.α.

Larissanet.gr

Αφήστε το σχόλιο σας