Αθωώθηκαν 30 Θεσσαλοί του κινήματος ενάντια στα διόδια Reviewed by Momizat on . Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας οι Θεσσαλοί πολίτες- μέλη πρωτοβουλιών ενάντια στα διόδια- οι οποίοι χθες δικάζονταν λόγω της συμμετοχή Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας οι Θεσσαλοί πολίτες- μέλη πρωτοβουλιών ενάντια στα διόδια- οι οποίοι χθες δικάζονταν λόγω της συμμετοχή Rating: 0

Αθωώθηκαν 30 Θεσσαλοί του κινήματος ενάντια στα διόδια

Αθωώθηκαν 30 Θεσσαλοί του κινήματος ενάντια στα διόδια

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας οι Θεσσαλοί πολίτες- μέλη πρωτοβουλιών ενάντια στα διόδια- οι οποίοι χθες δικάζονταν λόγω της συμμετοχής τους στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις ανοίγματος των δρόμων.
Από τις τέσσερις δίκες που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα με συνολικά 39 κατηγορουμένους έγιναν οι τρεις και αναβλήθηκε η μία, ενώ αθωώθηκαν περί τα 30 άτομα.
Από το πρωί είχε οργανωθεί συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα Δικαστήρια Λάρισας από την «Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Διωκόμενους και Υπεράσπισης των Πολιτικών Ελευθεριών και Δημοκρατικών Δικαιωμάτων».
Για το ίδιο θέμα εκκρεμούν άλλες τέσσερις δίκες, στις 31 Ιανουαρίου, στις 10 και στις 21 Φεβρουαρίου με κατηγορούμενους δεκάδες πολίτες από όλη τη Θεσσαλία.

(Πηγή topontiki.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή