Αθώοι για την κινητοποίηση στο Δημαρχείο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Πανηγυρική αθώωση των έξι κατηγορούμενων για την υπόθεση της κατάληψης της εισόδου του Δημαρχείου Τρικάλων πριν από δύο χρόνια. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδ Πανηγυρική αθώωση των έξι κατηγορούμενων για την υπόθεση της κατάληψης της εισόδου του Δημαρχείου Τρικάλων πριν από δύο χρόνια. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδ Rating: 0

Αθώοι για την κινητοποίηση στο Δημαρχείο Τρικάλων

Αθώοι για την κινητοποίηση στο Δημαρχείο Τρικάλων

Πανηγυρική αθώωση των έξι κατηγορούμενων για την υπόθεση της κατάληψης της εισόδου του Δημαρχείου Τρικάλων πριν από δύο χρόνια. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων, οι πρώην συμβασιούχοι, μέλη της Επιτροπής Αγώνα και ένας δημοτικός σύμβουλος, αθωώθηκαν από την κατηγορίας για «διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του Δημαρχείου κατά το χρονικό διάστημα από 31/8/2011 έως 6/9 κατά συναυτουργία κατ’ εξακολούθηση». Κατηγορούμενοι ήταν οι Χάρης Μαντέλλος, Άρης Δημόπουλος, Δημήτρης Παδιός, Γιώργος Σιδέρης, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστας Τάσιος και τη πρώην συμβασιούχος Μαρία Κιάλα. Οεκ των μελών της Επιτροπής αγώνα των συμβασιούχων, Γρηγόρης Μπαμπούρης, ήταν στο αρχικό κατηγορητήριο, αλλά, δυστυχώς, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Στη διάρκεια της δίκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας ουσιαστικά δεν κατηγόρησε τους συμβασιούχους, θεωρώντας ως δικαιολογημένη την αντίδρασή τους, τονίζοντας ότι δεν είχαν πρόθεση να εμποδίσουν τη λειτουργία του Δημαρχείου. Παρόμοια και η κατάθεση από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και από μία διοικητική υπάλληλο. Η πρόεδρος κάλεσε στο εδώλιο τον Χ. Μαντέλλο, ο οποίος παραδέχτηκε την πραγματοποίηση της κινητοποίησης, αλλά επισήμανε το δίκαιο του αγώνα και των αιτημάτων τους.

Μετά από αυτά, η απόφαση ήταν αθωωτική.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή