Αθώοι οι πέντε κατηγορούμενοι για τις κινητοποιήσεις στην Ευκαρπία Reviewed by Momizat on . Αθώοι κρίθηκαν από το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης πέντε κάτοικοι της Ευκαρπίας που κατηγορούνταν για συμμετοχή στις επεισοδιακές κινητοποιήσεις τ Αθώοι κρίθηκαν από το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης πέντε κάτοικοι της Ευκαρπίας που κατηγορούνταν για συμμετοχή στις επεισοδιακές κινητοποιήσεις τ Rating: 0

Αθώοι οι πέντε κατηγορούμενοι για τις κινητοποιήσεις στην Ευκαρπία

Αθώοι οι πέντε κατηγορούμενοι για τις κινητοποιήσεις στην Ευκαρπία

Αθώοι κρίθηκαν από το Δ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης πέντε κάτοικοι της Ευκαρπίας που κατηγορούνταν για συμμετοχή στις επεισοδιακές κινητοποιήσεις τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2012, ενάντια στην κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ).

Οι πέντε κάτοικοι της Ευκαρπίας κάθισαν στο εδώλιο κατηγορούμενοι για παράνομη βία, με σκοπό την παρεμπόδιση εκτέλεσης δημοσίου έργου. Η εισαγγελέας της έδρας, κατά την αγόρευσή της, είπε ότι οι κατηγορούμενοι τελούσαν υπό συγγνωστή νομική πλάνη και γι’ αυτό πρότεινε την αθώωσή τους.

Νωρίτερα, απολογούμενοι, οι πέντε κατηγορούμενοι κάτοικοι ισχυρίστηκαν ότι συμμετείχαν σε νόμιμη διαμαρτυρία για να υπερασπιστούν το περιβάλλον και να αποτρέψουν την περαιτέρω υποβάθμισή του.

Στο μεταξύ, σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι κάτοικοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης μετά και τη σημερινή αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου.
(Πηγή tovima.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή