Αθώος ο Κώστας Κουφογάζος για τις “ροδιές” Reviewed by Momizat on . Ομόφωνη αθωωτική , τόσο για τον πρώην δήμαρχο Πύλης όσο και τους πρώην δημοτικούς συμβούλους η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο για την υπόθεση "ροδιές" που τόσο Ομόφωνη αθωωτική , τόσο για τον πρώην δήμαρχο Πύλης όσο και τους πρώην δημοτικούς συμβούλους η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο για την υπόθεση "ροδιές" που τόσο Rating: 0

Αθώος ο Κώστας Κουφογάζος για τις “ροδιές”

Αθώος ο Κώστας Κουφογάζος για τις “ροδιές”

Ομόφωνη αθωωτική , τόσο για τον πρώην δήμαρχο Πύλης όσο και τους πρώην δημοτικούς συμβούλους η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο για την υπόθεση “ροδιές” που τόσο είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία.Aφορά την υπόθεση  της συμμετοχής του Δήμου Πύλης στο Πρόγραμμα: «Η καλλιέργεια της Ροδιάς», που πραγματοποιήθηκε το έτος 2011 στην Ιταλία.

Όπως ανέφερε ο πρώην δήμαρχος : 

“Αφού επί χρόνια μας οδήγησαν στα δικαστήρια, για την υπόθεση με το πρόγραμμα για τις ροδιές (από το 2011) σήμερα το Τριμελές Εφετείο, έβγαλε την απόφαση. ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ! Ο τότε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πυλης Απόστολος Παντέρας, “επένδυσε πολιτικά” μαζί με τους συνεργάτες του στις συκοφαντίες, στις συνεντεύξεις τύπου σε τοπικά μέσα ενημέρωσης κλπ. Σήμερα η Δικαιοσύνη έβγαλε την ομόφωνη αθωωτική απόφαση, τόσο για εμένα όσο και για τους συνεργάτες δημοτικούς συμβούλους. Θα έχουν άραγε την πολιτική εντιμότητα, να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη, για το κακό που…. ψευδώς προκάλεσαν;”

Σχόλια (1)

 • Καρδινάλιος

  Η επιστροφή στα χρόνια της αθωοτητας του Καρδιναλιου αναμένεται να ταραξει τα λιμναζοντα νερα του Δήμου Πύλης…
  Η Μάνη Γιαννοτακη κι ο Γιώργος Γωγος πρέπει να βάλουν γερα υποστυλωματα στον ετοιμοροπο Μαραβα.
  Με τον ερχομό του Κυριακου Μητσοτακη στην εξουσία ο Καρδινάλιος θα έχει ισχυρούς φίλους και στο λεγειν δεν παίζεται! Αλλού πάσχει αυτός….στην αλλαζονεια, στον συγκεντρωτισμο και στην υπεροψια.
  Ο Μαραβας και οι του βαθύ ΠΑΣΟΚ υποστηρικτές του θα περάσουν δύσκολα.
  Τώρα ποιος τον πιάνει τον Κουτσονασιο που θα κελαηδαει για την αθωοτητα του αρχηγού του.
  `Η λέτε να του χαλασε τα σχέδια να κατέβει ο ίδιος υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης;

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή