ΑΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Επιτυχές το τρίτο τουρνουά τζούντο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Την Κυριακή 30/3/2014 ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και πραγματοποίησε το 3ο τουρνουά Τζούντο Τρικάλων, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Την Κυριακή 30/3/2014 ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και πραγματοποίησε το 3ο τουρνουά Τζούντο Τρικάλων, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητα Rating: 0

ΑΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Επιτυχές το τρίτο τουρνουά τζούντο Τρικάλων

ΑΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Επιτυχές το τρίτο τουρνουά τζούντο Τρικάλων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 30/3/2014 ο Σύλλογός μας διοργάνωσε και πραγματοποίησε το 3ο τουρνουά Τζούντο Τρικάλων, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της Ελληνική Ομοσπονδίας Τζούντο,  το οποίο στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Σε αυτό συμμετείχαν πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες ηλικιών από 5 ως 15 ετών, από 15 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Το τρικαλινό κοινό καθώς και οι συνοδοί των αθλητών είδαν αξιόλογους και δυνατούς αγώνες καθώς το επίπεδο ήταν ανεβασμένο , περισσότερο από κάθε άλλη φορά, παρόλο το μικρό της ηλικίας των αγωνιζομένων.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου μας για το απαράμιλλο ήθος που έδειξαν και τις επιδόσεις τους. Αποκόμισαν 1 χρυσό , 6 αργυρά , 8 χάλκινα και αρκετοί ακόμη έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις , λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι για πολλούς ήταν η πρώτη αγωνιστική επαφή με τα τατάμι.

Να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την στήριξή της στη διοργάνωση του τουρνουά και που συνεχώς είναι αρωγός στις προσπάθειες μας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές της διοργάνωσης , παιδότοπος Neverland, εξοπλισμοί γεωργοκτηνοτροφίας Helvac Γεωργολόπουλος, καφέ Ασκληπιάκι, Μagic Sun Solarium, home’s λουκουματζίδικο, γυμναστήριο Fitness Tempo, χρώματα Δήμου – Μισιάκας, Αφοί Κιούρα, Νανου donuts house, MK engineering solutions, Φυτόκοσμος, Berg Toys, Αlmet Τσίκος, Οίνος & Γαία, ουζερί ο Βασίλης και οπτικά Βενδίστας καθώς επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης για την πολύτιμη στήριξη τους στην προβολή και κάλυψη της, έντυπες εφημερίδες Η ΕΡΕΥΝΑ και ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ και ηλεκτρονικό τύπο, TrikalaDay, TrikalaNews & TrikalaVoice.

Και τέλος ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του Αίαντα Τρικάλων για την ανιδιοτελή τους βοήθεια και προσφορά στην διοργάνωση.

Για  τον

ΑΣ Τζούντο Αίαντα Τρικάλων

Τασίκας Γιάννης

Καθηγητής Φ.Α.

Προπονητής Τζούντο

aias_tzounto2 aias_tzounto

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή