Αισθητή απουσία – του Κώστα Κουτσονάσιου Reviewed by Momizat on . Αυτό που χαρακτηρίζει απόλυτα σήμερα το νομό, είναι η πλήρης απουσία στρατηγικού σχεδιασμού διεκδίκησης αναπτυξιακών έργων και υποδομών. Οποιαδήποτε προσπάθεια Αυτό που χαρακτηρίζει απόλυτα σήμερα το νομό, είναι η πλήρης απουσία στρατηγικού σχεδιασμού διεκδίκησης αναπτυξιακών έργων και υποδομών. Οποιαδήποτε προσπάθεια Rating: 0

Αισθητή απουσία – του Κώστα Κουτσονάσιου

Αισθητή απουσία – του Κώστα Κουτσονάσιου

Αυτό που χαρακτηρίζει απόλυτα σήμερα το νομό, είναι η πλήρης απουσία στρατηγικού σχεδιασμού διεκδίκησης αναπτυξιακών έργων και υποδομών.

Οποιαδήποτε προσπάθεια και παρέμβαση στη κεντρική διοίκηαη που γίνεται κατά καιρούς από πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς της περιοχής, είναι αποσπασματική και τις περισσότερες φορές για καθαρά λόγους εντυπώσεων η ψηφοθηρίας.  

Αδιαμφισβήτητα φαίνεται ότι λείπει η εμπειρία και η μεθοδικότητα του πρώην κατά γενική ομολογία επιτυχημένου Νομάρχη και κοινοβουλευτικού κ. Ηλ. Βλαχογιάννη, ωθώντας έτσι προχθές σε πολιτική ομήγυρη τέως Τρικαλινό αυτοδιοικητικό και στο παρελθόν πολιτικό του αντίπαλο να δηλώσει ότι : ” Η μη εκλογή του Ηλία κόστισε δύο – τρία σημαντικά έργα στο νομό, που θα μπορούσαν να έχουν γίνει”. 

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Τι εμποδίζει;

  Τι εμποδίζει; Θεού θέλοντως και Λαού επιτρέποντως ο κος Ηλίας Βλαχογιάννης, ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ του Νομού μας, μπορεί να εκλεγεί ξανά.
  Που είναι το δύσκολο;

  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή