Αισιόδοξος για τις εκλογές δηλώνει ο Ηλίας Βλαχογιάννης Reviewed by Momizat on . Αισιόδοξος ότι η Ν.Δ. τελικά θα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εμφανίστηκε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών και στον Κ. Γκιάτα , ο Bου Αισιόδοξος ότι η Ν.Δ. τελικά θα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εμφανίστηκε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών και στον Κ. Γκιάτα , ο Bου Rating: 0

Αισιόδοξος για τις εκλογές δηλώνει ο Ηλίας Βλαχογιάννης

Vlaxogiannis

Αισιόδοξος ότι η Ν.Δ. τελικά θα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, εμφανίστηκε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Ράδιο Σταγών και στον Κ. Γκιάτα , ο Bουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι αυτή τη στιγμή η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη Ν.Δ. είναι στις 2 μονάδες και στο όριο του στατιστικού λάθους και ότι η αυτοδυναμία και για τα δύο κόμματα είναι όνειρο θερινής νυκτός.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα λέγονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και για το πρόγραμμά του ανέφερε ότι δηλώσεις σαν αυτές τις κ. Ραχήλ είναι τραγικές. “Υπάρχουν κοινωνικές τάξεις που υποφέρουν και αν ακούμε και τέτοια νομίζω ότι πλέον προσβάλλουμε τη νοημοσύνη του κόσμου. Παίζουν με τον πόνο των πολιτών. Τάζουν τα πάντα στους πάντες, υπόσχονται ότι θα επαναπροσλάβουν υπαλλήλους, θα δώσουν δωρεάν ρεύμα…. Λίγη τσίπα και σεβασμός για αυτούς που υποφέρουν. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαστε στην Ευρώπη και υπάρχουν κανόνες. Μονομερείς ενέργειες δεν γίνονται και αυτά είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και για να αποπροσανατολίσουν το λαό”.

Για τα σκληρά μέτρα που εφάρμοσε η κυβέρνηση ο κ. Βλαχογιάννης τόνισε ότι όποιος κυβερνά και υπό την πίεση και των εταίρων και λάθη κάνει και αποφάσεις που δεν επιθυμούμε παίρνει. Η χώρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήτανε πριν από δυο χρόνια. Μπορούμε τώρα να πούμε ότι στεκόμαστε στα πόδια μας και η επόμενη ημέρα για εμάς σημαίνει σταδιακή άρση των αδικιών που έγιναν ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω.

“Έγιναν αδικίες και το γνωρίζουμε. Εγώ διαφώνησα με κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν όπως αυτή με τον ΕΝΦΙΑ και θεωρώ ότι είναι φόρος άδικος, πολέμησα για αυτό και θα συνεχίσω να μάχομαι για να αρθούν οι όποιες αδικίες έγιναν. Μέσα στην κρίση όμως η κυβέρνηση προσπάθησε, έκανε πράγματα. Τα χειρότερα πέρασαν και από την επόμενη ημέρα των εκλογών μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις όποιες αδικίες. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν με γνώμονα τη λογική και όχι το θυμό και την οργή. Αν το κάνουν, τότε θα απορρίψουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ”

Τέλος ο κ. Βλαχογιάννης σχολίασε το κλίμα και το πως τον αντιμετωπίζουν οι πολίτες κατά την προεκλογική του περιοδεία, ανέφερε ότι το κλίμα προς το πρόσωπό του είναι πολύ καλό, “υπάρχει σεβασμός και αυτό γιατί αναγνωρίζουν όλη την προσπάθεια που έχω κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Γνωρίζουν ότι δεν ήμουνα ο ευχάριστος βουλευτής στη κυβέρνηση¨. Δεν θα σταματήσω όμως να μάχομαι και να συνεχίζω να λέω ότι οι αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν. Ότι περνά από το χέρι μου να κάνω θα το κάνω, δεν υποσχέθηκα ποτέ τίποτα που δεν μπορούσα να το κάνω, δεν είπα ψέμματα. Τόσα χρόνια είμαι ο ίδιος όπως με γνώρισαν οι τρικαλινοί πολίτες και θα συνεχίσω να είμαι η δική τους φωνή στην Ελληνική Βουλή”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή