Αιτήσεις για ένταξη σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Τρικάλων Reviewed by Momizat on .   Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την ερχόμενη Δευτέρα 07-09-2015. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο τμήμα Παιδε   Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την ερχόμενη Δευτέρα 07-09-2015. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο τμήμα Παιδε Rating: 0

Αιτήσεις για ένταξη σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Τρικάλων

Αιτήσεις για ένταξη σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Τρικάλων

 

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την ερχόμενη Δευτέρα 07-09-2015. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο τμήμα Παιδείας, που βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων τις ώρες 8:00  έως 14:00, καθώς και στο Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου  Τρικκαίων, τις ώρες 10:30 έως 13:30.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους  μια απλή φωτοτυπία της ταυτότητας τους.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και υπηρεσιακές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και δεν θα γίνει καμία εσωτερική αλλαγή στα τμήματα, πέραν της αρχικής του τοποθέτησης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2431353502 και 2431027790.

Το Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου  Τρικκαίων στεγάζεται στην οδό Καλαμπάκας 28 και Αμπάτη (απέναντι από το γραφείο των Προσκόπων και το 5ο Γυμνάσιο) , εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης Προγράμματα Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και το Ελληνικό Δημόσιο.

αιτηση :

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/14f9814e6d91ca34?projector=1

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή