Αιτήσεις για δίμηνες συμβάσεις στους βρεφονηπιακούς των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση των αναγκών Ο Δήμος Τρικκαίων, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση των αναγκών Rating: 0

Αιτήσεις για δίμηνες συμβάσεις στους βρεφονηπιακούς των Τρικάλων

Αιτήσεις για δίμηνες συμβάσεις στους βρεφονηπιακούς των Τρικάλων

Ο Δήμος Τρικκαίων, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους να καταθέσουν αιτήσεις για πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση των αναγκών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών δίμηνης (2μηνης)  χρονικής διάρκειας. Λόγω του κατεπείγοντος της ανακοίνωσης, η υποβολή των αιτήσεων γίνεται από Τετάρτη 27 έως και Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στα γραφεία του πρώην ΟΑΠΚΦΑ «Ο Ασκληπιός», Γαριβάλδη 8 (Ισόγειο). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 24313 53552 – 24313 53553.
Το θέμα όμως είναι αρκετά σοβαρό, καθώς δεν μπορεί η εκπαίδευση των παιδιών σε τέτοια ηλικία να γίνεται με παιδαγωγούς με “θητεία” δύο μηνών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή