Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων και η Συνειρμός αμκε ανακοινώνουν ότι πρόκειται να ανανεωθεί ο κατάλογος των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ο Δήμος Τρικκαίων και η Συνειρμός αμκε ανακοινώνουν ότι πρόκειται να ανανεωθεί ο κατάλογος των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Rating: 0

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Τρικκαίων και η Συνειρμός αμκε ανακοινώνουν ότι πρόκειται να ανανεωθεί ο κατάλογος των ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέχει σε άπορους δημότες προϊόντα (είδη διατροφής, απορρυπαντικά, χαρτικά, είδη ρουχισμού, υποδήματα κλπ), αλλά και  ψυχοκοινωνική υποστήριξη ώστε να προωθείται η κοινωνική τους ένταξη.
Για να ενταχθεί κάποιος/α στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ χρειάζεται  να προσκομίσει τα παρακάτω Δικαιολογητικά:
-ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
-ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ Ε1- Ε9 ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ -ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ή ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (ότι δεν έχει υποχρέωση υποβολής Φορολογικής Δήλωσης), ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ο.Υ.
-ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (αν υπάρχει)
-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (αν υπάρχουν)
-ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (αν υπάρχει)
-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για το αν ο/η ίδιος/α  ή άλλο μέλος της οικογένειας ωφελείται    από άλλη ανάλογη δομή ή πρόγραμμα (ΤΕΒΑ, Στέγαση και Επανένταξη, Κάρτα Αλληλεγγύης, Ενοριακά Κοινωνικά Παντοπωλεία κλπ)
Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες θεωρούνται εμπιστευτικά και θα τηρηθούν απολύτως οι κανόνες που αφορούν την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Όσοι/όσες είναι ωφελούμενοι/νες του Κοινωνικού Παντοπωλείου από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως και σήμερα, δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ξανά Αίτηση.
Υποβολή Αιτήσεων
Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και την  Παρασκευή 15  Ιουλίου 2016 στο Γραφείο Διαμεσολάβησης, στην οδό Ομήρου, αριθ. 6,  τηλ. 24310 36900,  από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9 π.μ. ως τις 2μ.μ.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή