Αιτήσεις για την εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου στην Εύβοια Reviewed by Momizat on . Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων διοργανώνει  το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκέμβρη εκδρομή στην Χαλκίδα και στην Εύβοια. Παρακαλού Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων διοργανώνει  το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκέμβρη εκδρομή στην Χαλκίδα και στην Εύβοια. Παρακαλού Rating: 0

Αιτήσεις για την εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου στην Εύβοια

Αιτήσεις για την εκδρομή του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου στην Εύβοια

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων διοργανώνει  το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκέμβρη εκδρομή στην Χαλκίδα και στην Εύβοια.

Παρακαλούνται όσοι δήλωσαν συμμετοχή στην εκδρομή του συλλόγου μας να οριστικοποιήσουν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη τη συμμετοχή τους.  Υπάρχουν ακόμα μόνο λίγες θέσεις προς διάθεση.  Όπως πάντα και αυτή τη φορά θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 6.00 το πρωί του Σαββάτου με το τρένο από τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης μας.  Αφού περάσουμε την πανέμορφη ορεινή διαδρομή του Μπράλλου ,  μέσω Οινόης θα φθάσουμε με τον προαστιακό σιδηρόδρομο στην Χαλκίδα περίπου στις 10.30 το πρωί.  Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε το φρούριο της πόλης  με την ωραία θέα, όπου βρίσκεται και ο τάφος του λογοτέχνη Γιάννη Σκαρίμπα και στη συνέχεια  θα πάμε με πούλμαν στην Ερέτρια για φαγητό. Το βράδυ θα επιστρέψουμε στην Χαλκίδα για να περιηγηθούμε στην πόλη όπου θα δούμε το περίφημο Κόκκινο Σπίτι, την Μεσαιωνική Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το Τζαμί και βέβαια τα κινούμενα νερά στο στενό του Ευρίπου.

Την Κυριακή το πρωί θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αϊ Γιάννη του Ρώσου και στη συνέχεια το πανέμορφο παραλιακό χωριό Λίμνη, την Αιδηψό για φαγητό και θα περάσουμε με το Ferry boat από τον Αγιόκαμπο στην Γλύφα για να επιστρέψουμε το βράδυ στα Τρίκαλα. Το κόστος συμμετοχής είναι 70 ευρώ και περιλαμβάνει όλες τις μετακινήσεις και την διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο John’s Hotel.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6979553692 (Τριανταφύλλου Βασίλης).

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή