Αιχμές Παν. Τσιάρα για το αποτέλεσμα των εκλογών Reviewed by Momizat on . Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε ο οδοντίατρος Παναγιώτης Τσιάρας, υπεύθυνος τομέα υγείας ΔΗΜΑΡ στη ΝΕ Τρικάλων του κόμματος. Η δήλωση έχει ως εξής: « Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε ο οδοντίατρος Παναγιώτης Τσιάρας, υπεύθυνος τομέα υγείας ΔΗΜΑΡ στη ΝΕ Τρικάλων του κόμματος. Η δήλωση έχει ως εξής: « Rating: 0

Αιχμές Παν. Τσιάρα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Αιχμές Παν. Τσιάρα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε ο οδοντίατρος Παναγιώτης Τσιάρας, υπεύθυνος τομέα υγείας ΔΗΜΑΡ στη ΝΕ Τρικάλων του κόμματος. Η δήλωση έχει ως εξής:

«Η πτώση του ποσοστού του ΠΑΣΟΚ – Ελιάς κατά 29% από τις προηγούμενες Ευρωεκλογές, η αποδυνάμωση στο 1,2% της ΔΗΜΑΡ και η άνοδος στο 9% της Χρυσής Αυγής, σίγουρα δεν αποτελούν δικαίωση των επιλογών της κεντροαριστεράς. Σε τοπικό επίπεδο η κεντροαριστερά απώλεσε τόσο τον Δήμο όσο και την Περιφέρεια, αν και είχε να επιδείξει αξιολογότατους υποψηφίους ( Λάππας, Τσιλιμίγκας).
Σίγουρα ευθύνες υπάρχουν.
Αφορούν όσους παραγκώνισαν οποιαδήποτε δημοκρατική διαδικασία, λειτούργησαν ως συνήθως με το «διαίρει και βασίλευε» και έχουν ονοματεπώνυμα.
Το «Ποτάμι» με νέα, άφθαρτα πρόσωπα, χωρίς νεποτισμούς και κομματικά προαπαιτούμενα κατάφερε να αναδειχθεί ως η μοναδική νικηφόρα πρωτοβουλία και σίγουρα αποτελεί τον οδηγό λύσης που οι πολίτες δείχνουν στα κόμματα για το παθογενές πολιτικό σκηνικό.
Οδηγός ξεκάθαρος, που ζητά νέα πρόσωπα σε όλους τους χώρους της πολιτικής σκηνής.
Πρόσωπα που να αναδεικνύονται από την καθημερινή κοινωνική τους προσφορά και όχι μέσα από τα πολιτικά γραφεία. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ανούσιες θεωρητικολογίες και ιδιοτελείς ασκήσεις επί χάρτου».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Τσιάρας αρχικώς θα στελέχωνε το ψηφοδέλτιο του Ν. Τσιλιμίγκα ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον νομό μας, αλλά αποσύρθηκε. Η δήλωσή του τότε, περιέγραφε καταστάσεις, όπως και τώρα, που παρέπεμπαν σε «παρεμβάσεις».

Αφήστε το σχόλιο σας