Αιχμηρή κωμωδία από την Ελένη Ράντου Reviewed by Momizat on . Την Πέμπτη 10 Ιουλίου, 21.30 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Τρικκαίων, θα παρουσιαστεί η αιχμηρή κωμωδία «Ο καταδικός μου» των Ελένης Ράντου και Νίκου Σταυρ Την Πέμπτη 10 Ιουλίου, 21.30 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Τρικκαίων, θα παρουσιαστεί η αιχμηρή κωμωδία «Ο καταδικός μου» των Ελένης Ράντου και Νίκου Σταυρ Rating: 0

Αιχμηρή κωμωδία από την Ελένη Ράντου

Αιχμηρή κωμωδία από την Ελένη Ράντου

Την Πέμπτη 10 Ιουλίου, 21.30 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Δήμου Τρικκαίων, θα παρουσιαστεί η αιχμηρή κωμωδία «Ο καταδικός μου» των Ελένης Ράντου και Νίκου Σταυρακούδη. Διοργάνωση Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων.

Μια παράσταση βαθιά ανθρώπινη, συγκινητικά αστεία που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο σύγχρονη! Ένα έργο που πραγματεύεται τους φόβους και τις ανασφάλειές μας, και που συγκίνησε βαθιά πολλές χιλιάδες θεατών. Τα υλικά της παράστασης ; το μεράκι, η ειλικρίνεια, η απόλυτη διαθεσιμότητα και η γενναιοδωρία. Δυόμιση ώρες καυστικής ματιάς γύρω από μας, δυόμιση ώρες αλήθειας και κινηματογραφικής ροής που κάποια στιγμή ξεχνιέσαι αν βλέπεις θέατρο η σινεμά. Κοντινά πλάνα μέσα στις ψυχές μας, στις σκοτεινές μεριές μας, στην ανάγκη μας για αποκλειστικότητα, στην επιθυμία μας να μη γίνουμε ο Κανένας και ο Τίποτα.

 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελένη Ράντου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης, Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη,

Κοστούμια: Μανώλης Γαλετάκης, Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδακη,

Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα, Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Ζήκος

 

Προπώληση εισιτηρίων από Δευτέρα 7/7 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων 9.30-14.30 Τιμή προπώλησης των εισιτηρίων 15 € : Ενήλικες, 15 € : Μαθητικό (από 13 έως 17 ετών) Φοιτητικό & Πολυτέκνων 12 € : Παιδικό (από 6 έως 12 ετών) & Ανέργων (με την προσκόμιση στον έλεγχο κάρτα ανεργίας)

Σχόλια (1)

 • Βάιος Φασούλας

  Ατάκες εν καλοκαιρινή και υπαίθριας περιόδου
  Καλές είναι οι θεατρικές υπαίθριες παραστάσεις, που μεταξύ άλλων φέρνουν το θεατή-θεατρόφιλο σε αντιπαράθεση με την ίδια καθημερινότητα-κοινωνία και τον ίδιο εαυτό του.
  Δεν θα σχολιάσουμε την κωμωδία, «Ο κατάδικός μου» της Ελένης Ράντου και του Νίκου Σταυρακούδη όσο δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο. Ωστόσο θα ευχηθούμε καλή επιτυχία.
  Θα επισημάνουμε μόνο την χαλεπή κατάσταση της χώρας μας και των μελλών της που στερούνται πολλών αγαθών και ευκαιριών, μεταξύ και αυτό της πνευματικής διασκέδασης που προσφέρει το θέατρο, πλην όμως, η τιμή του εισιτηρίου, σε μια πόλη, όπου η ανεργία μαστίζει κυριολεκτικά τους ανθρώπου της, ιδιαίτερα τους νέους μας είναι πάρα πολύ τσιμπημένη. Μάλιστα σε μια θεατρική παράσταση σε υπαίθριο δημοτικό χώρο όπου τα έξοδα είναι ελάχιστα, εκτός βέβαια αν ο Δήμος βάζει μαχαίρι, ιδιαίτερα στην τιμή του εισιτηρίου, για τα παιδιά και τους άνεργους.
  Παρεμπιπτόντως πρόσφατα, στις 28 Ιουνίου 2014, στο Δημοτικό υπαίθριο θέατρο φιλοξενήθηκε μια άλλη θεατρική παράσταση, «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» την οποία σχολιάσαμε δεόντως και, δυστυχώς, ίσως από παράληψη ή φόρτο ύλης δεν είδαμε κάποια προβολή στα τοπικά ΜΜΕ για την έκβασή του. Εν πάση περιπτώσει δεν υπήρχε εισιτήριο και ο κόσμος απόλαυσε την παράσταση.
  Θα είμαστε άδικοι αν δε λάβουμε υπόψη τα έξοδα των δημιουργών του εν λόγω θεατρικού έργου αλλά από κει και μετά αν ο Δήμος θέλει να προσφέρει …διασκέδαση με θεατρικές παραστάσεις, να βάλει το χέρι στην τσέπη του και αν δε μπορεί να στήσει πανιά στις γειτονιές και να παίξει Καραγκιόζη μάλιστα με κεριά, όπως παλιά και όχι με ηλεκτρικό ρεύμα…

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή