Ακαδημία Χορού ΤΕΡΨΙΣ Reviewed by Momizat on . Η Ακαδημία Χορού Τέρψις ιδρύθηκε τον Ιούλιο 2010. Το όνομα προήλθε από την αρχαία μούσα Τερψιχόρη, προστάτιδα του χορού και της κίνησης που εναρμονίζεται με τη Η Ακαδημία Χορού Τέρψις ιδρύθηκε τον Ιούλιο 2010. Το όνομα προήλθε από την αρχαία μούσα Τερψιχόρη, προστάτιδα του χορού και της κίνησης που εναρμονίζεται με τη Rating: 0

Ακαδημία Χορού ΤΕΡΨΙΣ

Ακαδημία Χορού ΤΕΡΨΙΣ

Η Ακαδημία Χορού Τέρψις ιδρύθηκε τον Ιούλιο 2010. Το όνομα προήλθε από την αρχαία μούσα Τερψιχόρη, προστάτιδα του χορού και της κίνησης που εναρμονίζεται με τη μουσική, καθώς και από το παράγωγο του ρήματος τέρπω-τέρψις: ευχαρίστηση, ηδονή, διασκέδαση, ψυχαγωγία. Είναι το αποτέλεσμα ενός οράματος ετών και μιας προσπάθειας των ιδρυτών της να φέρουν το κοινό πιο κοντά στο χορό. Στεγάζεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 150 τ.μ. στο κέντρο των Τρικάλων. Διαθέτει δύο αίθουσες χορού, αποδυτήρια και χώρο αναμονής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σπουδαστών της.
Ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι το διδακτικό δυναμικό μας. Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται από έμπειρους χοροδιδασκάλους, με εξειδικευμένες σπουδές και μεγάλη παιδαγωγική εμπειρία.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή