Ακαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο τρικαλινό – Ξέσπασε ο αδελφός του Reviewed by Momizat on . Δεν βρέθηκε ούτε σήμερα ο αγνοούμενος τρικαλινός στην καταγωγή εκπαιδευτικός στη Ρόδο. Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων απέβησαν άκαρπες, παρότι «χτένισαν» ολ Δεν βρέθηκε ούτε σήμερα ο αγνοούμενος τρικαλινός στην καταγωγή εκπαιδευτικός στη Ρόδο. Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων απέβησαν άκαρπες, παρότι «χτένισαν» ολ Rating: 0

Ακαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο τρικαλινό – Ξέσπασε ο αδελφός του

Ακαρπες οι έρευνες για τον αγνοούμενο τρικαλινό – Ξέσπασε ο αδελφός του

Δεν βρέθηκε ούτε σήμερα ο αγνοούμενος τρικαλινός στην καταγωγή εκπαιδευτικός στη Ρόδο. Οι έρευνες των σωστικών συνεργείων απέβησαν άκαρπες, παρότι «χτένισαν» ολόκληρη την περιοχή. Ο με καταγωγή από την Ασπροκκλησιά εκπαιδευτικός διέμενε στη Ρόδο, όπου είχε παντρευτεί. Το απόγευμα της Παρασκευής επέβαινε στο ασημί ΝΙΣΑΝ Αλμέρα  μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του, αλλά διερχόμενοι από το σημείο της γέφυρας στην Κρεμαστή, βρέθηκαν στον φουσκωμένο ποταμό. Η συγκεκριμένη γέφυρα στην περιοχή είναι ιρλανδικού τύπου, δηλαδή υπάρχει μια γέφυρα κατασκευασμένη από τους Ιταλούς (!) προ δεκαετιών για το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ το άλλο ρεύμα είναι η επιχωματαμένη κατασκευή, από όπου πέρασε το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον έναν εκπαιδευτικό, έναν 30χρονο, ο οποίος διασώθηκε, κάποια στιγμή βγήκαν και οι τρεις έξω από το αυτοκίνητο, αλλά έχασε τους άλλους δύο σε χρόνο μηδέν. Η 27χρονη δασκάλα που βρισκόταν μαζί τους βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου, ενώ οι έρευνες για τον τρικαλινό εκπαιδευτικό θα συνεχιστούν και σήμερα.

 

Συγκλονιστικό ξέσπασμα του αδελφού του

«Πλέον δεν υπάρχουν ελπίδες να είναι ζωντανός. Αυτό που περιμένουμε είναι να βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται για να τελειώσει το μαρτύριό μας.»

Αυτά τα λόγια χρησιμοποιεί μιλώντας στο zougla.gr ο αδερφός του αγνοούμενου καθηγητή Αγγλικών από τη Ρόδο, ο Γιάννης Αργυρόπουλος, ο οποίος μαζί με άλλους συγγενείς του 53χρονου βρίσκεται στο νησί αναζητώντας τον αδερφό του τον Κώστα.

Θλίψη, οργή και αγανάκτηση τον έχουν κυριεύσει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον άνθρωπό του από… βροχή.

Ο κ. Αργυρόπουλος εξηγεί στο zougla.gr ότι θεωρεί υπαίτιους για την καταστροφή που βρήκε τον ίδιο και την οικογένειά του το Κράτος και τον Δήμο της περιοχής, καθώς όπως λέει δεν φρόντισαν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

«Είχαν προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν έκαναν τίποτα. Δεν λειτουργεί ούτε το Κράτος ούτε ο Δήμος ούτε η αστυνομία ούτε τίποτα. Μπάχαλο και ανοργανωσιά. Λένε ότι η Ρόδος είναι το διαμάντι του τουρισμού. Ψέματα. Είναι η Ρόδος των ξενοδόχων, της απάτης και της κλεψιάς» σημειώνει.

Παράλληλα εκφράζει την αγανάκτησή του για την τακτική των «δύο μέτρων και των δύο σταθμών» που εφαρμόζεται από τους κρατούντες.

«Η Ελλάδα είναι μια ζούγκλα. Δεν μπόρεσαν να κλείσουν έναν δρόμο ώστε να μη χαθούν άνθρωποι. Αν ερχόταν όμως η Μέρκελ ή ο Σόιμπλε θα είχαν κλείσει τη μισή Αθήνα για να μην τους πλησιάσει κανείς. Δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους. Αυτό που τους νοιάζει μόνο είναι να ξεπουλάνε τη χώρα» τονίζει.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή