Ακαρπη η συνεδρίαση της ΕΛΜΕ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ακαρπη υπήρξε η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων για την συγκρότηση σε σώμα, ένα μήνα μετά την προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη Ακαρπη υπήρξε η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων για την συγκρότηση σε σώμα, ένα μήνα μετά την προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη Rating: 0

Ακαρπη η συνεδρίαση της ΕΛΜΕ Τρικάλων

Ακαρπη η συνεδρίαση της ΕΛΜΕ Τρικάλων

Ακαρπη υπήρξε η συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων για την συγκρότηση σε σώμα, ένα μήνα μετά την προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη νέων μελών στο πρωτοβάθμιο σώμα των Τρικαλινών καθηγητών.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης δεν έλειψαν οι εντάσεις, μεταξύ των παρατάξεων, καθώς επικράτησαν οι διαφορετικές απόψεις.
Από την πλευρά της ΔΑΚΕ προτάθηκε για πρόεδρος ο Σπήλιος Τσιγάρας και η Ουρανία Παπαζεύκουν από την Πρωτοβουλία Καθηγητών, δεδομένου ότι και οι δύο παρατάξεις κατέχουν από τρεις έδρες στο Συμβούλιο.
Στην πορεία έγιναν δύο ψηφοφορίες που ωστόσο δεν επέφεραν αποτέλεσμα ενώ λίγο πριν αρχίσει η τρίτη ψηφοφορία, το μέλος της Αγωνιστικής Κίνησης, κ. Κώστας Μιχαλάκης, ζήτησε να διακοπή η διαδικασία, ώστε να έχει το χρόνο να συσκεφθεί με τα μέλη της παράταξής του και να επανέλθουν σε νέα συνεδρίαση.
Αυτό, λοιπόν που αποφασίστηκε είναι να γίνει νέα συνεδρίαση στις 7.30 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 19 Ιανουαρίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή