Ακατάσχετη δημοσιότητα κενής περιεχομένου Reviewed by Momizat on . Άλλος φωτογραφίζεται να σπρώχνει τροχόσπιτο, άλλος να προσκυνά στα μοναστήρια και η Νάτσινα βγάζει selfie με τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Πάντως εκτός από την ανούσι Άλλος φωτογραφίζεται να σπρώχνει τροχόσπιτο, άλλος να προσκυνά στα μοναστήρια και η Νάτσινα βγάζει selfie με τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Πάντως εκτός από την ανούσι Rating: 0

Ακατάσχετη δημοσιότητα κενής περιεχομένου

Ακατάσχετη δημοσιότητα κενής περιεχομένου

Άλλος φωτογραφίζεται να σπρώχνει τροχόσπιτο, άλλος να προσκυνά στα μοναστήρια και η Νάτσινα βγάζει selfie με τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Πάντως εκτός από την ανούσια προβολή στα τοπικά ΜΜΕ των προθύμων σε όλα Τρικαλινών συμβούλων του Κώστα Αγοραστού, καλό θα ήταν να υφίσταται και στοιχειώδη γνώση και άποψη για τα προβλήματα του νομού στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Σχόλια (3)

 • Το DNA των δεξιών

  Γιατί μας κάνει εντύπωση.
  Γαλάζια παιδιά είναι όλοι τους και ως τέτοια είχαν γαλουχηθεί στις αρχές της δεξιάς, από την μεγάλη τους φοιτητική παράταξη γνωστή για το σύνθημά της “και α, και ου, και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ”.
  Η ανούσια προβολή υπάρχει στο DNA τους των δεξιών.

  Απάντηση
 • Ψιλά γράμματα

  “Σπρώξιμο”, “προσκύνημα” και “selfie με τη Γιάννα”. Δηλαδή τι άλλο να κάνουν οι σύμβουλοι του Αγοραστού για τα Τρίκαλα.
  Τώρα άμα ο νομός χάνει του τρένο της ανάπτυξης κυριολεκτικά το λέω και παραμένει ως ο φτωχός συγγενής της περιφέρειας μαζί με την Καρδίτσα, να παρακολουθεί Λάρισα και Μαγνησία να τα παίρνουν όλα, ψιλά γράμματα.

  Απάντηση
 • ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ

  Δεν έχουν γνώση και άποψη για τα προβλήματα του νομού οι Τρικαλινοί σύμβουλοι του Αγοραστού;
  Μπα, τι παράξενο!
  Δεν πήραν λίγο ρε παιδί μου απ’ τον άλλον τον έξυπνο ομοϊδεάτη τους που ξέρει καλά τα προβλήματα της πόλης και την έχει σακατέψει.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή