Ακαταλαβίστικος τίτλος, σημαντικό θέμα για αγρότες – διατροφή Reviewed by Momizat on . Το Περιφερειακό Συμβούλιο Καινοτομίας Θεσσαλίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των εργασιών διαβούλευσης για την διαμόρφωση Στρατηγική Το Περιφερειακό Συμβούλιο Καινοτομίας Θεσσαλίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των εργασιών διαβούλευσης για την διαμόρφωση Στρατηγική Rating: 0

Ακαταλαβίστικος τίτλος, σημαντικό θέμα για αγρότες – διατροφή

Ακαταλαβίστικος τίτλος, σημαντικό θέμα για αγρότες – διατροφή

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Καινοτομίας Θεσσαλίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των εργασιών διαβούλευσης για την διαμόρφωση Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού RIS3 (Regional Innovation Strategies for Smart Specialization), για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, διοργανώνει  εκδήλωση  με αντικείμενο:   Διαμόρφωση της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ανάλυση της εξειδίκευσης  στον αγροδιατροφικό τομέα, RISRegional Innovation Strategies for Smart Specialization»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013, στο αμφιθέατρο του τμήματος Διοίκησης και Διαχείρισης Έργων του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας και ώρα 10:00 πμ.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί πρόσωπα από τον επιχειρηματικό χώρο, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, μέλη ΔΕΠ και Ερευνητές. 

Μετά την παρουσίαση των δυο βασικών αξόνων: α. Της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης RIS3 και β. Την εξειδίκευσή της RIS3 για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον Αγροδιατροφικό τομέα, με βάση το συνοδευτικό κείμενο, θα ακολουθήσει διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για τον καθορισμό της τελικής πρότασης  του Αγροδιατροφικού τομέα σε επίπεδο Περιφέρειας.

Οι διαδικασίες διαβούλευσης για τις λοιπές θεματικές ενότητες της Στρατηγικής Ευφυούς Εξειδίκευσης θα συνεχισθούν με αντίστοιχες εκδηλώσεις και συναντήσεις εργασίας στο προσεχές διάστημα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή