Ακου Μιχάλη μου, το χάλι μου Reviewed by Momizat on . Πρόταση για τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης για όλα τα νοικοκυριά, συνέταξαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος και Πέλλας Γ. Καρασμάνη Πρόταση για τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης για όλα τα νοικοκυριά, συνέταξαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος και Πέλλας Γ. Καρασμάνη Rating: 0

Ακου Μιχάλη μου, το χάλι μου

Ακου Μιχάλη μου, το χάλι μου

Πρόταση για τη μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης για όλα τα νοικοκυριά, συνέταξαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος και Πέλλας Γ. Καρασμάνης και στη συνέχεια η πρόταση αυτή υπογράφθηκε ως ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γ, Στουρνάρα και από άλλους 24 βουλευτές της Ν.Δ. (απόσπασμα από δελτίο τύπου, όπως έφτασε στo trikkipress.gr)

Συγγνώμη τώρα, αλλά και να θέλω να μη μιλήσω δεn μπορώ!!! Από ποιους ζητάνε τη μείωση; Ποιος κυβερνά βρε παιδιά; Οι βουλευτές της κυβέρνησης ελέγχουν την κυβέρνηση; Οι ίδιοι, όταν ψηφίζονται όλα αυτά, που είναι; Στο κυλικείο της Βουλής; Μάλιστα στο δελτίο τύπου που έφτασε σε μας, αναφέρεται ότι οι βουλευτές της Ν.Δ. που προέρχονται από την περιφέρεια, συναντήθηκαν χθες και με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Γιώργο Μαυράγανη και του εξέθεσαν τα παράπονα και τις προτάσεις τους. Ε θα τρελαθούμε! Η συμπολίτευση αντιπολιτεύεται; Για επικοινωνιακό παιχνίδι μοιάζει, αλλά ο λαός δεn τρώει κουτόχορτο πια!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή