Ακούστε λεβέντες: Στα Τρίκαλα ξεθώριασαν όλα Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα συνεχίζουν οι υπεύθυνοι με κινήσεις και δράσεις που έχουν ξεθωριάσει και ελάχιστους πλέον πείθουν για την αποτελεσματικότητά τους. Και αναφέρομαι στ Στα Τρίκαλα συνεχίζουν οι υπεύθυνοι με κινήσεις και δράσεις που έχουν ξεθωριάσει και ελάχιστους πλέον πείθουν για την αποτελεσματικότητά τους. Και αναφέρομαι στ Rating: 0

Ακούστε λεβέντες: Στα Τρίκαλα ξεθώριασαν όλα

Ακούστε λεβέντες: Στα Τρίκαλα ξεθώριασαν όλα

Στα Τρίκαλα συνεχίζουν οι υπεύθυνοι με κινήσεις και δράσεις που έχουν ξεθωριάσει και ελάχιστους πλέον πείθουν για την αποτελεσματικότητά τους.

Και αναφέρομαι στην “έξυπνη” πόλη και σε όλα τα “έξυπνα” που την περιβάλλουν… Υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή στρατηγικού σχεδιασμού στο θέμα της προβολής πριν είναι πολύ αργά για την τοπική επιχειρηματικότητα.

Δεν κινείται τίποτα… Μόνο φωτογραφίες των υπευθύνων και μεγάλα λόγια, που δεν συμβαδίζουν με τη νέα ανταγωνιστική και απαιτητική πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί μετά την πανδημία…

Τα Μετέωρα από μόνα τους αποτελούν το βαρύ όπλο της περιοχής αλλά δεν είναι αρκετό. Ο Ορεινός όγκος έχει εξαφανιστεί από την τουριστική προβολή.

Φαίνεται μόνο μέσα από τα δελτία τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται από το ΕΣΠΑ.

Σε συνδυασμό μάλιστα με την ακύρωση του Μύλου των Ξωτικών το 2020 και του ανταμώματος των Σαρακατσαναίων, η κατάσταση θυμίζει ένα άγονο και παρατημένο τοπίο.

AΑΖ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή