Ακριβούλη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουν οι ΑΝ.ΕΛΛ Reviewed by Momizat on . Την πρόθεση τους να στηρίξουν τρεις αυτοδιοικητικούς στις περιφερειακές εκλογές που έρχονται αποφάσισαν χτες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Πρόκειται για τον Απόστολο Την πρόθεση τους να στηρίξουν τρεις αυτοδιοικητικούς στις περιφερειακές εκλογές που έρχονται αποφάσισαν χτες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Πρόκειται για τον Απόστολο Rating: 0

Ακριβούλη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουν οι ΑΝ.ΕΛΛ

Ακριβούλη για την Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζουν οι ΑΝ.ΕΛΛ

Την πρόθεση τους να στηρίξουν τρεις αυτοδιοικητικούς στις περιφερειακές εκλογές που έρχονται αποφάσισαν χτες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Πρόκειται για τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τον μέχρι τώρα δηλαδή περιφερειάρχη, τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Κιλελέρ Γιώργο Ακριβούλη για την περιφέρεια Θεσσαλίας και τον δήμαρχο Λειψών Μπενέτο Σπύρου για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με αυτές τις επιλογές οι ΑΝ.ΕΛ ανοίγουν τα χαρτιά τους και δείχνουν την πρόθεση του να συνεχίσουν την προσπάθεια και στις αυτοδιοικητικές εκλογές με καθαρές λύσεις δίνοντας παράλληλα και το στίγμα του για την συνέχιση του αντιμνημονιακού του αγώνα.

Κύκλοι της Χαροκόπου μιλούν πως έρχονται και άλλα γνωστά ονόματα από τον χώρο αυτοδιοίκησης σε όλες τις περιφέρεις της χώρας με προτάσεις και λύσεις γύρω από τις περιφέρειες και με πρόθεση να βάλουν τέλος στο ξεπούλημα της χώρας.

Τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αυτό τον τρόπο βάζουν τέλος στα σενάρια που τους ήθελαν ουρά άλλων κομματικών χώρων και απαντούν αυτοδιοικητικά.

Αφήστε το σχόλιο σας