Ακριβό μου πετρέλαιο Reviewed by Momizat on . Κόντεψε να μπει ο Νοέμβριος για να μάθουμε τελικά σε ποια τιμή θα προμηθευτούμε το πετρέλαιο θέρμανσης και πότε θα δοθεί το επίδομα θέρμανσης! Τελικά, κατά τι χ Κόντεψε να μπει ο Νοέμβριος για να μάθουμε τελικά σε ποια τιμή θα προμηθευτούμε το πετρέλαιο θέρμανσης και πότε θα δοθεί το επίδομα θέρμανσης! Τελικά, κατά τι χ Rating: 0

Ακριβό μου πετρέλαιο

Ακριβό μου πετρέλαιο

Κόντεψε να μπει ο Νοέμβριος για να μάθουμε τελικά σε ποια τιμή θα προμηθευτούμε το πετρέλαιο θέρμανσης και πότε θα δοθεί το επίδομα θέρμανσης! Τελικά, κατά τι χαμηλότερα σε σχέση με τα περσινές τιμές θα προμηθευτούν το πετρέλαιο οι καταναλωτές, λόγοις μόνο! Και αυτό γιατί η οικονομική εξαθλίωση καθιστά απαγορευτική και είδος πολυτελείας τη θέρμανση. Η τιμή του θα κυμανθεί από 1,25 μέχρι 1, 30 το λίτρο στην περιοχή μας.
Η διαδικασία για την προσκόμιση των δικαιολογητικών και των τιμολογίων για λήψη επιδόματος στους δικαιούχους αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Νοεμβρίου(;). Το ουσιώδες, ωστόσο, είναι: ποιοι θα μπορέσουν να αγοράσουν πετρέλαιο; Την περσινή χρονιά οι περισσότερες πολυκατοικίες δεν γέμισαν τις δεξαμενές τους. Έτσι οι παραγγελίες και για φέτος παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα, με τους πολίτες να αναζητούν λύση σε σόμπες και ηλεκτρικές συσκευές. Το περυσινό αποτέλεσμα: η ρύπανση του ατμοσφαιρικού αέρα ήταν τέτοια, που τις νυχτερινές ώρες δεν μπορούσε κάποιος να αναπνεύσει! Ο κόσμος πάνω στην απόγνωση του καίει ακόμα και σκουπίδια, προκειμένου να ζεσταθεί. Εκεί μας κατάντησαν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή