Ακρόαση για την καλλιτεχνική ομάδα του Μύλου των Ξωτικών Reviewed by Momizat on . Αναζητούνται άτομα (18 έως 35 ετών) με υποκριτικές, τραγουδιστικές ή και χορευτικές ικανότητες, για να συμμετάσχουν σε ακρόαση για την καλλιτεχνική ομάδα δ Αναζητούνται άτομα (18 έως 35 ετών) με υποκριτικές, τραγουδιστικές ή και χορευτικές ικανότητες, για να συμμετάσχουν σε ακρόαση για την καλλιτεχνική ομάδα δ Rating: 0

Ακρόαση για την καλλιτεχνική ομάδα του Μύλου των Ξωτικών

Ακρόαση για την καλλιτεχνική ομάδα του Μύλου των Ξωτικών

Αναζητούνται άτομα (18 έως 35 ετών) με υποκριτικές, τραγουδιστικές ή και χορευτικές ικανότητες, για να συμμετάσχουν σε ακρόαση για την καλλιτεχνική ομάδα δράσης του Μύλου των Ξωτικών 2019-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με 2 φωτογραφίες (πορτραίτο & ολόσωμη) στο auditions@milosxotikon.gr μέχρι τη Πέμπτη 3/10.

Θα γίνει επιλογή βιογραφικών και οι επιλαχόντες θα ειδοποιηθούν προσωπικά μέσω email, με λεπτομέρειες για την ακρόαση, που θα πραγματοποιηθεί στις 5/10 18:00-21:00.

Προσοχή: Αφορά μόνο την καλλιτεχνική ομάδα και όχι τις λοιπές θέσεις εργασίας στον Μύλο, για τις οποίες θα βγεί σχετική ανακοίνωση τον ερχόμενο μήνα.

Πληροφορίες: Η απασχόληση είναι έμμισθη και αφορά τις 40 μέρες λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα. Οι πρόβες θα ξεκινήσουν άμεσα  μέσα στον Οκτώβρη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή