Ακτιβιστές διέκοψαν ομιλία της Μέρκελ στο Βερολίνο Reviewed by Momizat on . Oμάδα Ελλήνων εισέβαλαν το πρωί του Σαββάτου σε ένα κτίριο στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας που απηύθυνε η η Άνγκελα Μέρκελ σε μέλη του κόμματός της, Oμάδα Ελλήνων εισέβαλαν το πρωί του Σαββάτου σε ένα κτίριο στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας που απηύθυνε η η Άνγκελα Μέρκελ σε μέλη του κόμματός της, Rating: 0

Ακτιβιστές διέκοψαν ομιλία της Μέρκελ στο Βερολίνο

merkel
Oμάδα Ελλήνων εισέβαλαν το πρωί του Σαββάτου σε ένα κτίριο στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας που απηύθυνε η η Άνγκελα Μέρκελ σε μέλη του κόμματός της, των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU).

Κρατώντας πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του «Όχι»,οι ακτιβιστές διέκοψαν την ομιλία για μερικά λεπτά, προτού απομακρυνθούν από την αίθουσα ύστερα από παρέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος αντέδρασε στη διαμαρτυρία των ακτιβιστών στα γερμανικά αλλά αναφερόμενη υπέρ του «Ναι» στα ελληνικά.

«Προκειμένου να επανέλθει η ισορροπία και πάλι, εμείς λέμε Ναι», τόνισε η Καγκελάριος σύμφωνα με τον ιστότοπο www.zie.nl

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή