Ακυρα τα πτυχία 2 ιδιωτικών ΤΕΕ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Τέλος μπαίνει στο φαινόμενο διορισμού στο δημόσιο κατόχων παράνομων τίτλων σπουδών και αφαιρούνται από τις λίστες των διαγωνιζόμενων του ΑΣΕΠ οι κάτοχοι των τίτ Τέλος μπαίνει στο φαινόμενο διορισμού στο δημόσιο κατόχων παράνομων τίτλων σπουδών και αφαιρούνται από τις λίστες των διαγωνιζόμενων του ΑΣΕΠ οι κάτοχοι των τίτ Rating: 0

Ακυρα τα πτυχία 2 ιδιωτικών ΤΕΕ στα Τρίκαλα

Ακυρα τα πτυχία 2 ιδιωτικών ΤΕΕ στα Τρίκαλα

Τέλος μπαίνει στο φαινόμενο διορισμού στο δημόσιο κατόχων παράνομων τίτλων σπουδών και αφαιρούνται από τις λίστες των διαγωνιζόμενων του ΑΣΕΠ οι κάτοχοι των τίτλων αυτών.

Τα σχολεία που εξέδιδαν παράνομους τίτλους και οι απόφοιτοί τους αποκλείονται από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό στο δημόσιο. Τα σχολεία αυτά είναι 2 στην Άρτα, 1 στη Βοιωτία, 3 στη Θεσσαλονίκη, 1 στις Σέρρες, 1 στην Αττική, 2 στα Τρίκαλα και 7 στη Λάρισα!

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι των παράνομων τίτλων σπουδών από τους συγκεκριμένους φορείς ιδιωτικής εκπαίδευσης υποχρεώνονται να δώσουν εξετάσεις για να τους χορηγηθούν νόμιμοι τίτλοι. Τούτο δεν ισχύει μόνο για όσους αναμένουν διορισμό, ή επρόκειτο να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και για τους ήδη διορισμένους στο δημόσιο. Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των εξετάσεων θα ανακοινωθούν σύντομα από το Υπουργείο Παιδείας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή