Ακυρώθηκαν άλλοι τρεις διαγωνισμοί του Δήμου Λαρισαίων Reviewed by Momizat on . Τρεις ακόμα αποφάσεις του Δήμου Λαρισαίων ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, αφού οι υπηρεσίες του εξακολουθούν να παρανομούν. Συγκεκρι Τρεις ακόμα αποφάσεις του Δήμου Λαρισαίων ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, αφού οι υπηρεσίες του εξακολουθούν να παρανομούν. Συγκεκρι Rating: 0

Ακυρώθηκαν άλλοι τρεις διαγωνισμοί του Δήμου Λαρισαίων

Ακυρώθηκαν άλλοι τρεις διαγωνισμοί του Δήμου Λαρισαίων

Τρεις ακόμα αποφάσεις του Δήμου Λαρισαίων ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, αφού οι υπηρεσίες του εξακολουθούν να παρανομούν.

Συγκεκριμένα ακυρώθηκαν οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής , 393/2013 «Ηλεκτροφωτισμός 1ης Δημοτικής Κοινότητας», 394/2013 «Ηλεκτροφωτισμός 4ης Δημοτικής Κοινότητας» και 411/2013 «Υπηρεσίες συντήρησης , βελτίωσης και λειτουργίας δικτύου φωτεινών σηματοδοτών Λάρισας». Ο λόγος γνωστός. Όλες οι υπηρεσίες του Δήμου κατόπιν ρητής …απαγόρευσης του δημάρχου Τζανακούλη (αισθάνεται τον Δήμο ως… χωράφι του), αρνούνται να δημοσιεύσουν τις προκηρύξεις των διαγωνισμών στην ημερήσια εφημερίδα «Κόσμος», όπως υποχρεούνται από τον νόμο, παρότι είναι η μία από τις δύο ημερήσιες εφημερίδες στον νομό Λάρισας που έχει δικαίωμα δημοσίευσης κρατικών καταχωρήσεων. Άλλωστε η αιτιολογία ακύρωσης, όπως αποτυπώνεται στις σχετικές αποφάσεις της Αποκεντρωμένης, είναι ξεκάθαρη: «Επειδή εν προκειμένω κατά παράβαση των ανωτέρω ο Δήμος Λαρισαίων για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό δημοσίευσε την περιληπτική διακήρυξη σε μια ημερήσια νομαρχιακή εφημερίδα ενώ προβλέπεται η δημοσίευση να γίνεται σε δύο ημερήσιες νομαρχιακές οι οποίες περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ 1222/20.5.2013 Β΄ ” Καθορισμός ημερήσιων και εβδομαδιαίων νομαρχιακών και τοπικών εφημερίδων που έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του Δημοσίου”.

Ο παράνομος αποκλεισμός της εφημερίδας «Κόσμος» έχει σκοπό να την αναγκάσει σε «αυτολογοκρισία» επειδή ασκεί κριτική στην Δημοτική αρχή! Μάλιστα από δικές της αποκαλύψεις για «τρύπες στο ταμείο του Δήμου», βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε, για τους ίδιους λόγους, έναν ακόμα διαγωνισμό του Δήμου Λαρισαίων, για προμήθεια γάλακτος, ύψους 200.000 ευρώ. Το προσωπικό μένος εκθέτει ανεπανόρθωτα…

(Πηγή thessalianews.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή