"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Ακυρώθηκαν οι διακοπές των Τρικαλινών

lafarm

Σχετικά άρθρα

thalassa

Με την κρίσιμη πολιτική κατάσταση να εξελίσσεται εν μέσω καλοκαιριού, τα τουριστικά γραφεία μηδένισαν το κοντέρ των κρατήσεων με τους Τρικαλινούς να ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις ξενοδοχείων και εισιτηρίων ακόμη και αν λαμβάνουν πίσω ελάχιστα χρήματα από αυτά που προκατέβαλαν.
Όπως τονίζει ο κ. Παναγιώτης Ντιντής μιλώντας στην «ΕΡΕΥΝΑ» εκπροσωπώντας τον κλάδο, αναφέρθηκε σε μια καθολική καταστροφή η οποία είτε με ΝΑΙ είτε με ΟΧΙ είναι μη αναστρέψιμη. «Έχουμε καθολική ακύρωση όλων των κρατήσεων. Κόσμος έρχεται να ακυρώσει είτε ακτοπλοϊκά είτε ξενοδοχεία, χωρίς καν να υπολογίζει τις προκαταβολές που έδωσε τονίζοντάς μας ότι είναι αδύνατο και βλέπουν ότι θα είναι αδύνατο και μετά το δημοψήφισμα να κάνουν διακοπές. Καταλαβαίνουμε πως, ότι και να γίνει από εδώ και πέρα η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Τα τουριστικά πρακτορεία και οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στηριζόμαστε αποκλειστικά και μόνο στους μήνες αιχμής που έχουν ξεκινήσει. Οπότε μιλάμε για την πλήρη καταστροφή του κλάδου».

Σύμφωνα με τον κ. Ντιντή, έχουμε ακυρώσεις 50.000 κρατήσεων την ημέρα σε όλη τη χώρα και από εξωτερικά πρακτορεία, κάτι που επηρεάζει και τον τουρισμό στην περιοχή μας.

«Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα γίνει. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι για εμάς δεν υπάρχει καμία ελπίδα. Όλα αυτά την ώρα που ο τουρισμός στην Ελλάδα αναμενόταν να σπάσει και τα περσινά ρεκόρ», τονίζει ο κ. Ντιντής αναφέροντας μάλιστα, ότι ήδη ένα μεγάλο μέρος των εποχιακών εργαζόμενων στον τουρισμό έχουν βρεθεί στην ανεργία.

εφημερίδα Η ΕΡΕΥΝΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης