Ακυρώνει το αφήγημα κυβέρνησης και ΜΜΕ ο Στ. Μάνος Reviewed by Momizat on . Την ολική κατάρρευση του success story του Μεγάρου Μαξίμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας και αμείλικτα ερωτήματα προς το πρωθυπουργό, θέτει ο πρώην υπουργό Την ολική κατάρρευση του success story του Μεγάρου Μαξίμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας και αμείλικτα ερωτήματα προς το πρωθυπουργό, θέτει ο πρώην υπουργό Rating: 0

Ακυρώνει το αφήγημα κυβέρνησης και ΜΜΕ ο Στ. Μάνος

Ακυρώνει το αφήγημα κυβέρνησης και ΜΜΕ ο Στ. Μάνος

Την ολική κατάρρευση του success story του Μεγάρου Μαξίμου για την αντιμετώπιση της πανδημίας και αμείλικτα ερωτήματα προς το πρωθυπουργό, θέτει ο πρώην υπουργός κος Στέφανος Μάνος με άρθρο του στα “Νέα”.

Με στοιχεία της τελευταίας εβδομάδας (8 -15 Απριλίου), αποδεικνύει ότι η Ελλάς έχει το θλιβερό προνόμιο να διαθέτει τους περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού στην Ευρώπη. 

Χαρακτηριστικά ερωτάται η κυβέρνηση και οι ειδικοί, γιατί η χώρα καταμετρά 15 φορές περισσότερους νεκρούς από την Αγγλία και Δανία..;

Μάλιστα αναφέρει, ότι αυτό εντέχνως αποκρύπτεται από τα εγχώρια και ελεγχόμενα ΜΜΕ, δημιουργώντας έτσι έλλειμμα ενημέρωσης και άγνοια κινδύνου στους πολίτες. 

Αναμένουμε απαντήσεις…

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή