Ακόμα να βρουν λύση Reviewed by Momizat on . Ούτε αυτή τη φορά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» και να καταλήξουν σε μια απόφαση, προκειμένου να συγκ Ούτε αυτή τη φορά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» και να καταλήξουν σε μια απόφαση, προκειμένου να συγκ Rating: 0

Ακόμα να βρουν λύση

Ακόμα να βρουν λύση

Ούτε αυτή τη φορά, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Τρικάλων κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» και να καταλήξουν σε μια απόφαση, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα, δυόμιση μήνες μετά τη προσφυγή στις κάλπες.

Οι εκλογές στο τοπικό πρωτοβάθμιο όργανο των καθηγητών διεξήχθησαν τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε έως και σήμερα έχουν γίνει αρκετές συνεδριάσεις, ώστε να βρεθεί λύση και να σταματήσει η ΕΛΜΕ Τρικάλων να είναι «ακέφαλη».

Να σημειωθεί ότι η ΔΑΚΕ και η Πρωτοβουλία Καθηγητών κατέχουν από τρεις έδρες, η Αγωνιστική Συσπείρωση δύο έδρες και μια έδρα η Αγωνιστική Κίνηση.

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης, τα μέλη των τεσσάρων παρατάξεων δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν, στο να δοθεί μια λύση και να συγκροτηθούν σε σώμα, δεδομένου ότι τα προβλήματα του κλάδου είναι πολλά και αναζητούν λύση.

Για το λόγο αυτόν αποφασίστηκε να οριστεί νέα συνάντηση στις 15 Μαρτίου, ενώ θα παραστούν και τα μέλη του εποπτικού συμβουλίου σε μια ύστατη προσπάθεια να δοθεί λύση και να εκλεγεί πρόεδρος.

Ε.Κ. (Πρωινός Λόγος)

Αφήστε το σχόλιο σας