Ακόμη δεν άνοιξαν τα σχολεία και ήδη συζητάμε αν θα επιβληθούν πρόστιμα στους “απείθαρχους” μαθητές – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Με έκπληξη άκουσα την Βολιώτισσα Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή να τονίζει πως θα επιβάλλονται πρόστιμα στους μαθητές που θα κάθονται σε πλατείες με την παρέα το Με έκπληξη άκουσα την Βολιώτισσα Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή να τονίζει πως θα επιβάλλονται πρόστιμα στους μαθητές που θα κάθονται σε πλατείες με την παρέα το Rating: 0

Ακόμη δεν άνοιξαν τα σχολεία και ήδη συζητάμε αν θα επιβληθούν πρόστιμα στους “απείθαρχους” μαθητές – του Κώστα Κωστούλα

Ακόμη δεν άνοιξαν τα σχολεία και ήδη συζητάμε αν θα επιβληθούν πρόστιμα στους “απείθαρχους” μαθητές – του Κώστα Κωστούλα

Με έκπληξη άκουσα την Βολιώτισσα Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή να τονίζει πως θα επιβάλλονται πρόστιμα στους μαθητές που θα κάθονται σε πλατείες με την παρέα τους αφού τελειώσει το μάθημα και δεν θα επιστρέφουν σπίτι τους.

Αντιλαμβάνομαι ξεκάθαρα πως η συγκεκριμένη πολιτικός προσπαθεί με τη δήλωση της να στοχοποιήσει τη νεολαία ώστε να μετατοπιστεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα ουσιώδη εκπαιδευτικά προβλήματα.

Υπάρχουν σχολεία που στεγάζονται σε κοντέινερ, σχολεία με αίθουσες που δεν αερίζονται, σχολεία με μικρό προαύλιο χώρο.

Επιτακτική ανάγκη για το άνοιγμα των σχολείων αυτή τη χρονική στιγμή είναι περισσότερες προσλήψεις εκπαιδευτικών καθώς και μείωση του αριθμού μαθητών ανά σχολική τάξη.

Η Υφυπουργός Παιδείας απευθύνεται στα νέα παιδιά που μετά την δεκαετή κρίση και την ανασφάλεια κάθε είδους που αυτή συνεπάγεται τώρα ζουν μια νέα, ακόμα πιο τρομακτική κρίση.

Ο αείμνηστος Αντώνης Σαμαράκης το είχε επισημάνει ξεκάθαρα: «Είμαστε ένοχοι εμείς οι μεγάλοι στα χρόνια και στα αξιώματα.

Και μπροστά στα μάτια ενός παιδιού πρέπει να σκύβουμε με συντριβή το κεφάλι.»

Θα σας παρακαλούσα να αφήσετε τα παιδιά μας έξω από τις μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες και φιλοδοξίες.

Κώστας Κωστούλας

«Θεσσαλών Δρώμενα» : Κώστας Κωστούλας με τον Eυρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου στην TRT

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή