Ακόμη πληρώνουμε ενοίκια για σχολεία Reviewed by Momizat on . Παρά το πλήθος σχολείων που είναι ιδιόκτητα (ανήκουν πλέον στους Δήμους) και όσα έχουν χτιστεί την τελευταία δεκαετία, κυρίως επί Νομαρχίας Βλαχογιάννη, συνεχίζ Παρά το πλήθος σχολείων που είναι ιδιόκτητα (ανήκουν πλέον στους Δήμους) και όσα έχουν χτιστεί την τελευταία δεκαετία, κυρίως επί Νομαρχίας Βλαχογιάννη, συνεχίζ Rating: 0

Ακόμη πληρώνουμε ενοίκια για σχολεία

Ακόμη πληρώνουμε ενοίκια για σχολεία

Παρά το πλήθος σχολείων που είναι ιδιόκτητα (ανήκουν πλέον στους Δήμους) και όσα έχουν χτιστεί την τελευταία δεκαετία, κυρίως επί Νομαρχίας Βλαχογιάννη, συνεχίζουν οι ΟΤΑ να πληρώνουν ενοίκια.
Οπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, οι Δήμοι Τρικκαίων και Καλαμπάκας επιχορηγούνται με ποσά που θα διαθέσουν για μισθώματα σχολικών μονάδων.

Ο πρώτος, με 36.669,84 και ο δεύτερος με 5.567,64 ευρώ. Τα ενοίκια αφορούν σε διάστημα 4 μηνών: από 1 Μαΐου μέχρι 31 Αυγούστου. ΚΑι, επειδή ο ΟΣΚ θα πάψει να υπάρχει, καθώς θα συγχωνευτεί με τη Θέμις Κατασκευαστική και τη ΔΕΝΑΠΟ, ό,τι προλάβουμε να χτίσουμε, ας το προλάβουμε.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας