Αλέκος Aλαβάνος : Ο Σόϊμπλε εχει το νταούλι και ο Τσίπρας χορεύει Reviewed by Momizat on . «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ίχνος ντροπής μέσα του. Αυτός είναι που εφαρμόζει τα δύο πρώτα μνημόνια, υπογράφει το τρίτο μνημόνιο, «ο Σόιμπλε βαράει το νταούλι κα «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ίχνος ντροπής μέσα του. Αυτός είναι που εφαρμόζει τα δύο πρώτα μνημόνια, υπογράφει το τρίτο μνημόνιο, «ο Σόιμπλε βαράει το νταούλι κα Rating: 0

Αλέκος Aλαβάνος : Ο Σόϊμπλε εχει το νταούλι και ο Τσίπρας χορεύει

Αλέκος Aλαβάνος : Ο Σόϊμπλε εχει το νταούλι και ο Τσίπρας χορεύει

«Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει ίχνος ντροπής μέσα του.

Αυτός είναι που εφαρμόζει τα δύο πρώτα μνημόνια, υπογράφει το τρίτο μνημόνιο, «ο Σόιμπλε βαράει το νταούλι και ο Τσίπρας χορεύει» στο σκοπό του Γερμανού και το γλέντι τους το πληρώνει πανάκριβα η κοινωνία, αυτός είναι που πριν τις εκλογές έλεγε δημόσια στο λαό «το ευρώ δεν είναι φετίχ» και τώρα από τις Βρυξέλλες μας λέει ότι το εθνικό νόμισμα είναι σχέδιο του Σόιμπλε.

Κατά τον Τσίπρα νομπελίστες όπως ο Κρούγκμαν, που υποστηρίζει ότι χωρίς πρόγραμμα για εθνικό νόμισμα δεν μπορούμε να κάνουμε καν την πιο στοιχειώδη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, είναι προφανώς πουλημένοι και φερέφωνα τουΣόιμπλε.

Άλλο η κριτική στην άποψη για εθνικό νόμισμα με σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα, κι άλλο οιχυδαιότητες και οι φτηνιάρικες συκοφαντίες του προέδρου του Σύριζα. Ούτε ο Παπανδρέου ούτε οΣαμαράς δεν είχαν κατρακυλήσει σε τέτοιο επίπεδο.

Η Ελλάδα έχει ένα ξεπεσμένο πρωθυπουργό και μαζί του ξεπέφτει και η ίδια».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή