"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Αλέξης Τσίπρας: Νίκη και από τα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Με ενθουσιασμό και πίστη για τη μεγάλη νίκη, με φόντο και την αυτοδυναμία, οι τρικαλινοί υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και από τα Τρίκαλα το σύνθημα της νίκης και της ελπίδας για τον ελληνικό λαό. Δέχθηκε πάρα πολλές ευχές προσωπικά, συνομίλησε με τους τρικαλινούς και τους υποψήφιους βουλευτές, συνάντησε εκπροσώπους συλλόγων κτηνοτρόφων, δείχνοντας έτσι βαρύτητα στα αγροτικά θέματα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να έχει λυμένα χέρια στη διακυβέρνηση της χώρας, χωρίς τρικλοποδιές από εκείνους  που θα ήθελαν να δουν να αποτυγχάνει η επόμενη κυβέρνηση, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του σήμερα το πρωί από τα Τρίκαλα .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η Αριστερα τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας   δεν διεκδικεί μόνον τη νίκη. Διεκδικεί ισχυρή λαϊκή εντολή για κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας. Απέχουμε – είπε – μόλις ένα βήμα από την αυτοδυναμία του λαού μας. Να το κάνουμε. Να κάνουμε αυτό το αναγκαίο βήμα για τον τόπο μας. Για την Ελλάδα”, είπε στην έναρξη της ομιλίας του και συνέχισε: “όσο μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, τόσο μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη θα έχει στην Ευρώπη, όσοι πιο πολλοί μας εμπιστεύονται μέσα στη χώρα μας, τόσο πιο πολύ σας λαμβάνουν υπόψη έξω”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είπε: “Πετροβολούν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, γιατί γνωρίζουν ότι είναι η δική σας ελπίδα, η δική σας προσδοκία. Θέλουν να μην έχουμε αυτοδυναμία για να το διαπραγματευτούμε μαζί τους. Θέλουν να μην μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε όπως είναι, αυτούσιο. Για να μας εξισώσουν με τα κόμματα του δικομματισμού. Ότι, δήθεν, άλλα λέμε προεκλογικά και άλλα κάνουμε μετεκλογικά”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης