"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

8.8 C
Trikala

Αλέξης Χαρίτσης από τη Φαρκαδόνα: Η Θεσσαλία δεν θα ξεχαστεί και αυτό αποτελεί δέσμευση της Νεάς Αριστεράς

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

«Με την πρώτη ψιχάλα το βράδυ ανάβουμε τα φώτα, δεν κοιμόμαστε». Με αυτή την φράση περιέγραψαν στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Xαρίτση οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών  τη νέα κανονικότητα, τέσσερις και πλέον μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Τέσσερις και πλέον μήνες μετά, το επιτελικό κράτος έχει καταρρεύσει και έχει αφήσει τους ανθρώπους της Θεσσαλίας στη μοίρα τους», σημειώνουν πηγές του κόμματος.

Ο Αλέξης Χαρίτσης και η γραμματέας της Κ.Ο. Πέτη Πέρκα, μαζί με στελέχη και φίλους της Νέας Αριστεράς, επισκέφθηκαν τον Παλαμά, τον Βλοχό, τον Κοσκινά, το Μουζάκι, τα Μεγάλα Καλύβια και τη Φαρκαδόνα.

«Η Νέα Αριστερά ξεκινά την συγκρότησή της, θέτοντας σε προτεραιότητα την κοινωνία και τις ανάγκες της. Πρώτος σταθμός σε αυτή την πορεία δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την Θεσσαλία. Βασικός στόχος της Νέας Αριστεράς και του Αλέξη Χαρίτση είναι να ακούσουν, να καταγράψουν τα προβλήματα και να δώσουν φωνή σε όσους η κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει», σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ο κ. Χαρίτσης δεσμέυτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των κατοίκων σε κοινοβουλευτικό και σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, η Νέα Αριστερά θα αναλάβει πρωτοβουλίες σε αυτή την κατεύθυνση.

«Η Θεσσαλία δεν θα ξεχαστεί και αυτό αποτελεί δέσμευση της Νεάς Αριστεράς», τους είπε. Υπενθυμίζεται πως στην συζήτηση επί του προϋπολογισμού ο Αλέξης Χαρίτσης είχε τονίσει ότι η Θεσσαλία πρέπει να αποτελέσει το υπόδειγμα για το νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης