"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Αλήθεια δήμαρχε, θα πρέπει να σκοτωθεί κάποιος πρώτα;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ώρα που πανηγυρίζουμε για το παζάρι, την ενοικίαση του «Φρουρίου», την επιστροφή των βαρκών στο ποτάμι και μια σειρά άλλων φανταχτερών θεμάτων (καλά κάνουμε και γι’ αυτά), μια άλλη πόλη είναι αυτή που βιώνουν στην πραγματικότητα οι πολίτες, που πλέον κάποιοι από αυτούς είναι τυχεροί που ζούνε.

Οι δρόμοι που έχουν να επισκευαστούν προ κρίσης και κάποιοι από την ημέρα που έγιναν, αποτελούν πλέον παγίδες θανάτου για κάθε δικυκλιστή και σίγουρα για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. μόνιμη οικονομική πληγή για τα αμορτισέρ που σπάνε.

Σήμερα συμπολίτης ανήρτησε στο facebook φωτογραφίες με μια τεράστια κάθετη τομή στον δρόμο της διάβασης στο Γαρδικάκι, όπου έπεσε και φωτογραφίες όπου έχει καταγδαρθεί σε όλο του το σώμα. Δημοσιεύουμε μόνο λίγες από αυτές.

Επίσης κάνει το σχόλιο: «Επικίνδυνος δρόμος που κανένας δεν λέει να επισκευάσει εδώ κι ένα χρόνο. Θα περιμένουμε να σκοτωθεί κάποιος και μετά θα το φτιάξουμε….Εγώ την γλύτωσα με μερικά γδαρσίματα…ποιος είναι υπεύθυνος??

Αλήθεια δήμαρχε, ποιος είναι ο υπεύθυνος και περιμένουμε να σκοτωθεί κάποιος; Ρωτά ο συμπολίτης και… ψηφοφόρος του Δήμου Τρικκαίων.

 εφημερίδα ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης