"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Αλήθεια κανένας δεν ντρέπεται για όλα αυτά ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολύ σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι με “καθήλωσαν” σχεδόν όλη τη χθεσινή ημέρα στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας.
Έχασα έτσι την “ευκαιρία” να αντικρίσω τα ΜΕΑ και τις κλούβες τους να “υπερασπίζουν” το Δημαρχείο και να διαφυλάττουν τη συνάντηση των “θεσμικών” (υπουργού , βουλευτών και δημάρχου) από τα συνθήματα των αντικυβερνητικών διαδηλωτών.

η εικόνα προφίλ του Δημήτρης Παπαθανασίου

του Δημήτρη Παπαθανασίου
Έχασα επίσης την “ευκαιρία” να διαπιστώσω πως στελέχη του κυβερνητικού κόμματος , παρέμεναν προκλητικά μπροστά στους διαδηλωτές, χασκογελούσαν και ανταπαντούσαν ειρωνικά στα συνθήματα τους, δημιουργώντας την εντύπωση ότι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένταση και επεισόδια για να αναδειχθούν ως μάχιμες “κυβερνοστελεχάρες” και να δικαιολογήσουν τα κομματικά τους οφίτσια και αντιπαροχές εξουσίας.
Έχασα τέλος την πραγματική ευκαιρία να δω να αποχωρεί συνοδεία δεκάδων αστυνομικών της προσωπικής της φρουράς και άλλων ένστολων αστυνομικών από την “πίσω πόρτα” του δημαρχείου η κατά συνθήκη και υπό διαφορετικές συνθήκες πιο δημοφιλής υπουργός (με τόσα προγράμματα απασχόλησης που διαχειρίζεται) , συνοδευόμενη από τους “λαοπρόβλητους” κυβερνητικούς βουλευτές και το “δημοφιλή” Δήμαρχο .

Φωτογραφία του Dimitris Papastergiou.
Αυτό όμως που είχα ευκαιρία να διαπιστώσω με την επιστροφή μου αργά το βράδυ στην πόλη , ήταν η επίσης πολυπληθής παρουσία έξω και και μέσα στην αίθουσα του επιμελητηρίου στην ομιλία της υπουργού, (χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος) , επιβεβαιώνοντας την άποψή μου ότι ο τριτομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ συμβάλει τα μέγιστα στην πολιτικοκοινωνική επιμόρφωση του δυναμικού της ελληνικής αστυνομίας .
Αλήθεια κανένας δεν ντρέπεται για όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων;
Πως αισθάνονται οι άλλοτε φλογεροί ανατροπείς του συστήματος και πρώην σύντροφοί μου να περιτριγυρίζονται από άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά ;
Μέχρι πότε νομίζουν ότι θα τους παρέχει προστασία η εξουσία;

[ από ανάρτηση στο διαδύκτιο του Δημοτικού Συμβούλου και στελέχους της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρη Παπαθανασίου ]

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλάει κι ο νεκροθαφτης της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα;
    Ευτυχώς που υπάρχει ο Χ. ΣΙΜΟΡΕΛΗΣ , ο ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και Π. ΔΡΙΤΣΕΛΗ και βγάζουν το κόμμα ασπροπροσωπο στα Τρίκαλα. Υπάρχει πολιτεία και νόμοι που πρέπει να τηρούν και να σεβονται όλοι, πολύ περισσότερο οι νομικοί. Αφηστε τους φθηνους λαικισμους και τις στημενες κινητοποιήσεις. Ο λαός των Τρικάλων μας ξέρει όλους!

    • Έχω μείνει άφωνος από το καλλιτεχνικό σου ψευδώνυμο .
      Προφανώς θες να γράψεις : ΑΓΑΠΏ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΖΑ

  2. Καλά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ εχουν ξεπερασει σε αηδια και τους προηγουμενους
    χτες ειχε παντου μπατσους στα τρικαλα αφου δεν φοβαστε το λαο γιατι ρε παιδια θελετε αστυνομια…

  3. Αγαπητέ κ. Παπαθανασίου πως να μη χασκογελάνε οι Συριζαίοι, αφού απέναντί τους είχαν καμιά εικοσαριά γραφικούς που δεν εκπροσωπούσαν και τίποτα παραπάνω από την πολιτική τους σύγχυση…. Ένας κι ενας… πολιτικοί γυρολόγοι των Τρικάλων, που πέρασαν από κάμποσα πολιτικά σχήματα ο καθένας, κι από όλα αυτά τους έδιωξαν, γιατί είναι πολιτικά και συλλογικά απροσάρμοστοι και καιροσκόποι…Κάποιοι από αυτούς πέρασαν, όπως κι εσείς από το ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι όχι. Όλοι τους μαζί όμως διαδήλωναν υπέρ κάποιας δήθεν “περήφανης διαπραγμάτευσης” του Τσίπρα, που ήταν απ’ τα πριν ξεπουλημένη, και υπέρ ενός πέτσινου όχι. Τώρα παίρνουν τη χλευη των πρώην συντρόφων τους…Αυτά παθαίνει κανείς όταν κουβαλάει νερό σ’ εκείνους που σπαιρνουν αυταπάτες και κοροιδεύουν το λαό… Γίνεται περίγελος των εκμεταλλευτών του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης