Αλίμονο στη χώρα που έχει ανάγκη από ήρωες! – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Αγαπητέ πολίτη πριν ζητήσεις κάποιο ρουσφέτι, να απαιτείς πρώτα να λειτουργεί το κράτος σου σωστά. Γιατί αν παρατηρήσεις τις εικόνες από τις πυρκαγιές, τις πλημ Αγαπητέ πολίτη πριν ζητήσεις κάποιο ρουσφέτι, να απαιτείς πρώτα να λειτουργεί το κράτος σου σωστά. Γιατί αν παρατηρήσεις τις εικόνες από τις πυρκαγιές, τις πλημ Rating: 0

Αλίμονο στη χώρα που έχει ανάγκη από ήρωες! – του Κώστα Κωστούλα

Αλίμονο στη χώρα που έχει ανάγκη από ήρωες! – του Κώστα Κωστούλα

Αγαπητέ πολίτη πριν ζητήσεις κάποιο ρουσφέτι, να απαιτείς πρώτα να λειτουργεί το κράτος σου σωστά.

Γιατί αν παρατηρήσεις τις εικόνες από τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες και τις θεομηνίες που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ελλάδα, θα καταλάβεις πως μας μάθανε να ζούμε και να επιβιώνουμε μετά από κάθε καταστροφή.

Θα καταλάβεις επίσης ότι μας προσφέρουν αέρα κοπανιστό για υποδομές και βελτίωση της καθημερινότητας μας. Όλοι τους.

Το Ελληνικό Κράτος έχει αποτύχει γιατί αδυνατεί να προσφέρει τα βασικά και τα απαραίτητα. Όμως αποτύχαμε και εμείς ως πολίτες επειδή επιτρέπουμε την επανεκλογή των ίδιων και των ίδιων που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε θέσεις κλειδιά .

Βέβαια ξεχνάω ότι στην Ελλάδα δεν ψηφίζουμε για να φτιάξουμε την ακριβή μας χώρα αλλά για να μην βγει το αντίπαλο κόμμα όποιο και αν είναι αυτό. Αναφέρομαι στο κοινό καλό που είναι πάνω από όλα και όχι σε κομματικά θέματα.

Ίσως να μην πρέπει να περιμένουμε πια τις ηγεσίες. Ας δράσουμε μόνοι μας για να σωθούμε, άνθρωπος προς άνθρωπο.

Κώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή