Αλαβάνος: Η «Προοδευτική Συμμαχία» θυμίζει μασκαράδες της Αποκριάς Reviewed by Momizat on . Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο Αλέκος Αλαβάνος με αφορμή την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ για την «Προοδευτική Συμμαχία» με στελέχη από το πρώην ΠαΣοΚ, τη ΔΗΜ Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο Αλέκος Αλαβάνος με αφορμή την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ για την «Προοδευτική Συμμαχία» με στελέχη από το πρώην ΠαΣοΚ, τη ΔΗΜ Rating: 0

Αλαβάνος: Η «Προοδευτική Συμμαχία» θυμίζει μασκαράδες της Αποκριάς

Αλαβάνος: Η «Προοδευτική Συμμαχία» θυμίζει μασκαράδες της Αποκριάς

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο Αλέκος Αλαβάνος με αφορμή την προσπάθεια διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ για την «Προοδευτική Συμμαχία» με στελέχη από το πρώην ΠαΣοΚ, τη ΔΗΜΑΡ αλλά και από τον κεντροδεξιό χώρο, σύμφωνα με το vima.gr.

Οπως επισημαίνει, σε συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής» και τον Λάμπρο Σταυρόπουλο, ο απώτερος στόχος του Αλέξη Τσίπρα είναι «να αποτρέψει το αναπότρεπτο – την απώλεια της καρέκλας».

«Δεν ξέρω γιατί, αλλά η εικόνα στο μυαλό μου είναι εικόνα μασκαρεμένων της Αποκριάς» αναφέρει ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφορικά με την υπόθεση Πετσίτη τονίζει ότι «από ηθικό πλεονέκτημα δεν έχει μείνει τίποτε στον ΣΥΡΙΖΑ για να πληγεί κι άλλο».

Διαβλέπει μάλιστα «στοιχεία εκφυλισμού ενός κόμματος του κατεστημένου με «νονό» τον πρεσβευτή του Τραμπ», ενώ όσον αφορά την υπόθεση Novartis εκτιμά ότι «όλος ο ντόρος δεν γίνεται για την εξυγίανση, αλλά για ιδιοτελή κομματικά οφέλη σε βάρος των αντιπάλων».

Αναλογιζόμενος δε από πού ξεκίνησε το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ και πού έφτασε ο κ. Αλαβάνος, σημειώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ της εποχής του Κωνσταντόπουλου κι αμέσως μετά δεν έχει καμία απολύτως σχέση στην πολιτική του ή τις αξίες του με τον σημερινό. Πρόκειται για άλλους πλανήτες! Το μόνο κοινό στοιχείο είναι ότι τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της ίντριγκας και του καιροσκοπισμού είναι τα ίδια, έχοντας όμως τώρα βελούδινες πολυθρόνες και βλάπτοντας, όχι απλώς ένα κόμμα, αλλά όλον τον τόπο και τον λαό μας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή