Αλεξανδρούπολη: Άνδρας διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων Reviewed by Momizat on . Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άνδρας περί τα 40 έτη, το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5) στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Όλα συνέβησαν στις 12 περίπου το μεσημέρι όταν ο Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άνδρας περί τα 40 έτη, το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5) στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Όλα συνέβησαν στις 12 περίπου το μεσημέρι όταν ο Rating: 0

Αλεξανδρούπολη: Άνδρας διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων

Αλεξανδρούπολη: Άνδρας διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμμάτων

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άνδρας περί τα 40 έτη, το μεσημέρι της Δευτέρας (16/5) στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Όλα συνέβησαν στις 12 περίπου το μεσημέρι όταν ο άνδρας πλησίασε τον ρομποτικό κάδο πολτοποίησης απορριμάτων οποίος βρίσκεται μπροστά από το Ιστορικό Μουσείο της πόλης με σκοπό να ψάξει τα σκουπίδια.

Δυστυχώς όμως η πόρτα του ρομποτικού κάδου έκλεισε αυτόματα με αποτέλεσμα να τον κόψει στα δύο και το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του να εγκλωβιστεί μέσα στον πολτοποιητή.

Σοκαρισμένοι αύτοπτες μάρτυρες έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν αλλά δυστυχώς η κατάσταση του άνδρα ήταν πολύ σοβαρή. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Λίγα λεπτά αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε διαμελισμένο.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το θύμα ήταν άστεγος, όπως αποδείχτηκε, αυτό δεν ισχύει καθώς η όψη του ρακένδυτου ανδρός παραπλάνησε όλους όσους τον είδαν στον κάδο.

Είναι απορίας άξιο πως γίνεται ένα μηχάνημα καθημερινής χρήσης στο κέντρο της πόλης να αποτελέσει τον “τάφο” ενός ανθρώπου στα ξαφνικά.

Αφήστε το σχόλιο σας