Αλλάζουν τα πάντα στην αυτοδιοίκηση – Με σταυρό θα εκλέγονται οι αντιπεριφερειάρχες Reviewed by Momizat on . "Οι αντιπεριφερειάρχες και αντιδήμαρχοι θα ορίζονται στη βάση της νέας πλειοψηφίας που θα προκύπτει στα αντίστοιχα συμβούλια", τόνισε στην ομιλία του ο πρωθυπου "Οι αντιπεριφερειάρχες και αντιδήμαρχοι θα ορίζονται στη βάση της νέας πλειοψηφίας που θα προκύπτει στα αντίστοιχα συμβούλια", τόνισε στην ομιλία του ο πρωθυπου Rating: 0

Αλλάζουν τα πάντα στην αυτοδιοίκηση – Με σταυρό θα εκλέγονται οι αντιπεριφερειάρχες

Αλλάζουν τα πάντα στην αυτοδιοίκηση – Με σταυρό θα εκλέγονται οι αντιπεριφερειάρχες
“Οι αντιπεριφερειάρχες και αντιδήμαρχοι θα ορίζονται στη βάση της νέας πλειοψηφίας που θα προκύπτει στα αντίστοιχα συμβούλια”, τόνισε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Αυτό σημαίνει ότι οι τέσσερις αντιπεριφερειάρχες της Θεσσαλίας Χρήστος Μιχαλάκης { Τρικάλων} , Δωροθέα Κολινδρίνη {Μαγνησίας} , Βασίλης Τσιάκος {Καρδίτσας} και Δημήτρης Παπαδημόπουλος { Λάρισας ] θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με τον θεσμό .
Οι εν δυνάμει αντιπεριφερειάρχες θα υπόκεινται στο “μαρτύριο της σταυροδοσίας” … ως περιφερειακοί σύμβουλοι και στη συνέχεια  θα ορίζονται ή θα ανακαλούνται από την πλειοψηφία δύο ή τριών παρατάξεων που θα προκύψει στο νέο περιφερειακό συμβούλιο .
Το ίδιο ισχύει και για τους αντιδημάρχους οι οποίοι θα ορίζονται κατόπιν διαβούλευσης μεταξύ των παρατάξεων της πλειοψηφίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή