Αλλαγές στην κυκλοφορία στην Πύλη, λόγω νέας γέφυρας Reviewed by Momizat on . Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από την Τρίτη 01-07 Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από την Τρίτη 01-07 Rating: 0

Αλλαγές στην κυκλοφορία στην Πύλη, λόγω νέας γέφυρας

Αλλαγές στην κυκλοφορία στην Πύλη, λόγω νέας γέφυρας

Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας από την Τρίτη 01-07-2014 έως την Κυριακή 31-08-2014 στην Περιφερειακή Οδό Πύλης και συγκεκριμένα στο τμήμα της από παλαιά γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα, μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αγίου Αθανασίου,προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες για την κατασκευή πρόσβασης σύνδεσης της νέας γέφυρας του Πορταϊκού Ποταμού με την παραποτάμια Περιφερειακή Οδό Πύλης.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται με έγκαιρη εκτροπή από παρακαμπτήριες οδούς, ως εξής:

 

  • Α) Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Τρίκαλα προς ορεινό όγκο   ( Ελάτη – Περτούλι κ.λ.π.):

Ταφορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας προς την Οδό Αγίου Αθανασίου και μέσω της Οδού Κανάρη θα εισέρχονται στην Περιφερειακή Οδό Πύλης (Παλαιά γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα και πάνω από το σημείο διακοπής της κυκλοφορίας).

Όλα τα υπόλοιπα οχήματα τα οποία θα κινούνται με κατεύθυνση προς ορεινό όγκο, θα ακολουθούν την Εθνική Οδό Τρικάλων – Άρτας (θα διέρχονται μέσα από την πόλη της Πύλης).

  • Β) Κατεύθυνση κυκλοφορίας από ορεινό όγκο (Ελάτη – Περτούλι κ.λ.π.) προς Τρίκαλα:

–   Ταφορτηγά άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από την Εθνική Οδό Άρτας – Τρικάλων προς την Περιφερειακή Οδό Πύλης και εν συνεχεία στην Παλαιά γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνα και πάνω από το σημείο διακοπής της κυκλοφορίας μέσω των οδών Κανάρη και Αγίου Αθανασίου θα εισέρχονται στην Εθνική Οδό Άρτας– Τρικάλων.

– Όλα τα υπόλοιπα οχήματα τα οποία θα κινούνται με κατεύθυνση από ορεινό όγκο προς Τρίκαλα θα ακολουθούν την Εθνική Οδό Άρτας – Τρικάλων ( θα διέρχονται μέσα από την πόλη της Πύλης).

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή