Αλλαγές στη Β/θμια Τρικάλων με μόνιμο “άρωμα” ΠΑΣΟΚ Reviewed by Momizat on .  Παρελθόν αποτελεί για τον κ. Θεόδωρο Τσέλιο η β/θμια εκπαίδευση αφού οδεύει προς τη συνταξιοδότηση μετά από 36 χρόνια υπηρεσίας . Ο πρώην πλέον προιστάμενος τη  Παρελθόν αποτελεί για τον κ. Θεόδωρο Τσέλιο η β/θμια εκπαίδευση αφού οδεύει προς τη συνταξιοδότηση μετά από 36 χρόνια υπηρεσίας . Ο πρώην πλέον προιστάμενος τη Rating: 0

Αλλαγές στη Β/θμια Τρικάλων με μόνιμο “άρωμα” ΠΑΣΟΚ

Αλλαγές στη Β/θμια Τρικάλων με μόνιμο “άρωμα” ΠΑΣΟΚ
 Παρελθόν αποτελεί για τον κ. Θεόδωρο Τσέλιο η β/θμια εκπαίδευση αφού οδεύει προς τη συνταξιοδότηση μετά από 36 χρόνια υπηρεσίας . Ο πρώην πλέον προιστάμενος της Β/θμιας υπηρέτησε στη θέση αυτή τρία χρόνια και αξέχαστες θα μείνουν οι αντιπαραθέσεις του με τους συνδικαλιστές σ΄αυτά τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια . Φίλα προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσέλιος παραχωρεί τη θέση του στον Δ/ντη του 2ου ΕΠΑΛ κ. Μάριο Μαρολαχάκη εξίσου φίλα προσκείμενο στο ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα υπηρετήσει προσωρινά τη θέση αυτή για τρεις μήνες αφού τον Σεπτέμβριο αναμένεται να καλυφθεί η θέση  της Β/θμιας εκπαίδευσης με μόνιμο προιστάμενο.

Τελευταία προσπάθεια αγωνιώδης πρώην και νυν προισταμένου, η κοινή στάση τους απέναντι σε συνδικαλιστές και καθηγητές που διαμαρτύρονταν σε διευθυντές σχολείων για τη απόφασή τους να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια για την αξιολόγηση των καθηγητών. Σχετικά με την κάλυψη της θέσης του προισταμένου της Β/θμιας εκπαίδευσης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ένα από τα “φαβορί”, λόγω της προ τριετίας μοριοδότησης, να υλοποιήσουν την πολιτική του κ. Λοβέρδου είναι η κ. Βασιλική Κάκλα επίσης φίλα προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ, αν και υπάρχουν και μη τρικαλινοί ε υψηλό αριθμό μορίων στη σχετική κατάταξη.
Καλή τύχη σε όλους
*στη φωτό από αριστερά, ο κ. Τσέλιος, ο κ. Μαρολαχάκης, η κα Κάκλα

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή