Αλλαγές υποψηφίων για το ΚΚΕ σε αντιπεριφέρειες και Δήμους της Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on .   Μόνοι οι τρικαλινοί του ΚΚΕ παρέμειναν ως υποψήφιοι     Οι Γ. Καΐκης και Βάσω Μπακάση, για τον Δήμο Τρικκαίων και την αντιπεριφέρεια Θεσσαλίας,   Μόνοι οι τρικαλινοί του ΚΚΕ παρέμειναν ως υποψήφιοι     Οι Γ. Καΐκης και Βάσω Μπακάση, για τον Δήμο Τρικκαίων και την αντιπεριφέρεια Θεσσαλίας, Rating: 0

Αλλαγές υποψηφίων για το ΚΚΕ σε αντιπεριφέρειες και Δήμους της Θεσσαλίας

Αλλαγές υποψηφίων για το ΚΚΕ σε αντιπεριφέρειες και Δήμους της Θεσσαλίας

 

Μόνοι οι τρικαλινοί του ΚΚΕ παρέμειναν ως υποψήφιοι

 

 

Οι Γ. Καΐκης και Βάσω Μπακάση, για τον Δήμο Τρικκαίων και την αντιπεριφέρεια Θεσσαλίας, είναι οι δύο από τους πέντε υποψηφίους – στελέχη του ΚΚΕ και των κατά τόπους ΛΑΣΥ – που παρέμειναν ως υποψήφιοι και στις επερχόμενες εκλογές. Στις άλλες υποψηφιότητες επήλθαν αλλαγές, είτε αποχωρήσεις είτε «μεταθέσεις» για άλλες θέσεις στην αυτοδιοίκηση. Παρέμειναν υποψήφιοι στην ίδια θέση, επίσης, ο Βαγγέλης Μπούτας, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Γιώργος Λαμπρούλης για τον Δήμο Λαρισαίων και ο Αποστόλης Νάνος για τον Δήμο Βόλου.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Στην αντιπεριφέρεια Λάρισας, το 2010 υποψήφια ήταν η Μαρία Γαβαλά. Για το 2014 υποψήφιος είναι ο Τάσος Τσιαπλές, 53 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Στην αντιπεριφέρεια Μαγνησίας, το 2010 υποψήφιος ήταν ο Νίκος Γκατζής και τώρα είναι ο Γιώργος Λούμας, 59 ετών, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Στην αντιπεριφέρεια Καρδίτσας, το 2010 υποψήφιος ήταν ο Βασίλης Κράνιας, ο οποίος πλέον «μετατέθηκε» για τον Δήμο Καρδίτσας (όπου υποψήφιος ήταν ο αείμνηστος Χρήστος Τέγος). Στην αντιπεριφέρεια υποψήφιος θα είναι ο Αστέρης Χαλάτσης, 59 ετών, εκπαιδευτικός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

 

Θανάσης Μιχαλάκης

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή