Αλλαγή βάρδιας …. στη Λαϊκή Συσπείρωση Reviewed by Momizat on . Ο κ. Λάμπρος Νικ. Ντουρλιός από τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Τρικάλων, έδωσε τον νενομισμένο πολιτικό όρκο, ενώπιον του Δημάρχου Τρικκαίω Ο κ. Λάμπρος Νικ. Ντουρλιός από τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Τρικάλων, έδωσε τον νενομισμένο πολιτικό όρκο, ενώπιον του Δημάρχου Τρικκαίω Rating: 0

Αλλαγή βάρδιας …. στη Λαϊκή Συσπείρωση

Αλλαγή βάρδιας …. στη Λαϊκή Συσπείρωση

Ο κ. Λάμπρος Νικ. Ντουρλιός από τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Τρικάλων, έδωσε τον νενομισμένο πολιτικό όρκο, ενώπιον του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και της προέδρου του Σώματος, Νικολέτας Μπρουζούκη, παρόντος του επικεφαλής του συνδυασμού, Γιώργου Καΐκη.

Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε δημιουργική θητεία προς όφελος των τρικαλινών, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον απελθόντα Δημήτρη Γκολοβράντζα, για την επί σειρά ετών συνεισφορά του, στο Συμβούλιο και τους πολίτες. 

Δήλωση- ευχαριστήριο του Γιώργου Καΐκη προς τον Δημήτρη Γκολοβράντζα

Γιώργος Καϊκης : ο κ. Παπαστεργίου δεν βάζει σε προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες των φτωχών οικογενειών

Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης Τρικάλων θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή Δημήτρη Γκολοβράντζα για την ουσιαστική συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα , ως δημοτικό σύμβουλο, η οποία συνέβαλλε στη δράση της παράταξης ως λαϊκή αντιπολίτευση στο δήμο Τρικκαίων.Ο Δημήτρης Γκολοβράντζας με τις δημιουργικές του ανησυχίες, τα πολυδιάστατα ενδιαφέροντα και τη μεγάλη πείρα θα αποτελεί και στη συνέχεια αποφασιστικό στήριγμα και για τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στο ψηφοδέλτιο της “Φυσάει Κόντρα” ο Δημ. Γκολοβράντζας

Εκφράζω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου προς τον Δήμαρχο, την
Πρόεδρο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων για την άριστη συνεργασία.
Κυρίως δε προς τους συναγωνιστές της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιώργο
Καΐκη, Βάϊο Τάσιο, Θανάση Γεροκώστα και Γιώργο Κελεπούρη για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε για τη δικαίωση των αιτημάτων της λαϊκής τάξης.

Δημήτρης Γκολοβράντζας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή