Αλλαγή προέδρου στο “κοιμώμενο” Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια Reviewed by Momizat on . Σε ένα δίκτυο που δεν υφίσταται εδώ και τρία χρόνια, εξελέγη πρόεδρος ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Πρόκειται για το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια, το οποίο είχε ιδ Σε ένα δίκτυο που δεν υφίσταται εδώ και τρία χρόνια, εξελέγη πρόεδρος ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Πρόκειται για το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια, το οποίο είχε ιδ Rating: 0

Αλλαγή προέδρου στο “κοιμώμενο” Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια

Αλλαγή προέδρου στο “κοιμώμενο” Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια

Σε ένα δίκτυο που δεν υφίσταται εδώ και τρία χρόνια, εξελέγη πρόεδρος ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Πρόκειται για το Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια, το οποίο είχε ιδρυθεί επί Δημαρχίας Ταμήλου το 2006, μετά από συμμετοχή της ΔΕΚΑ  στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Interreg IIIC-South Ένωση περιοχών με ποτάμια. Το δίκτυο, από το 2010, όταν διοργάνωσε μια ημερίδα στα Τρίκαλα, για μια μελέτη για την ανάπλαση του Ληθαίου, προϋπολογισμού 5 εκατ ευρώ, προκειμένου να ενταχθεί στο ΕΠΣΑ, δεν έχει κάνει οτιδήποτε άλλο. Ούτε καν ιστοσελίδα δεν έχει. Μια παλιά, δεν υφίσταται πουθενά. Κάποιος έβαλε στη θέση της το potami.gr, όπου δίνονται κάποιες γενικές πληροφορίες για κάποια ποτάμια. Ασχετο δηλαδή.
Σε δελτίο Τύπου από τον Δήμο Τρικκαίων, αναφέρονται τα εξής:
Συνεδρίασε σήμερα, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:00, στην αίθουσα Δ.Σ. του Δήμου Τρικκαίων, η αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία «Ελληνικό Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια» με θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ., με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Χρήστος Λάππας Δήμαρχος Τρικκαίων

Αντιπρόεδρος: Κουτσός Γεώργιος Δήμαρχος Μουζακίου (εννοεί τον Γ. Κωτσό)

Ταμίας: Καλαμπαλίκης Κων/νος Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ Λάριασας

Μέλη:

Ιατρίδου- Βλαδίκα Αναστασία Δημοτική Σύμβουλος Έδεσσα

Ουσουλτζόγλου Χαρά Δήμαρχος Βέροιας

Παπαλός Κων/νος Δήμαρχος Καρδίτσας

Παπαναστασίου Γαβριήλ Δήμαρχος Ζαγορίου

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή