Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ Reviewed by Momizat on . Μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα των Τρικάλων σε φιλικό προετοιμασίας, ήταν σίγουρο πως θα υπήρχαν εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Σήμερα ο ΑΟΤ ανακοίνωσε τη λύση τ Μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα των Τρικάλων σε φιλικό προετοιμασίας, ήταν σίγουρο πως θα υπήρχαν εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Σήμερα ο ΑΟΤ ανακοίνωσε τη λύση τ Rating: 0

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ

Μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα των Τρικάλων σε φιλικό προετοιμασίας, ήταν σίγουρο πως θα υπήρχαν εξελίξεις στο θέμα προπονητή. Σήμερα ο ΑΟΤ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Θανάση Μπάρδα, κάνοντας αποδεκτή την παραίτηση του.
Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη αποφασίστηκε να μείνει στην ομάδα ο Σταύρος Ψιμουλάκης, αλλά ως τεχνικός σύμβουλος, ενώ όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση εξελίξεις στο εν λόγω ζήτημα θα υπάρξουν εντός των προσεχών ημερών με τον Σάκη Τσιώλη να είναι σταθερή… καψούρα του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Χρήστου Γιαλιά, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr.
H ανακοίνωση του AOT: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει ότι κάνει δεχτή την παραίτηση του προπονητή κ. Θανάση Μπάρδα. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Επίσης, κάνουμε γνωστό στους φιλάθλους ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας».
a-sports.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή