“Αλλαγή φρουράς” στη Διοίκηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Reviewed by Momizat on . “Αλλαγή φρουράς” στη Διοίκηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) Τρικάλων σήμερα το πρωί, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Σχολής απ “Αλλαγή φρουράς” στη Διοίκηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) Τρικάλων σήμερα το πρωί, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Σχολής απ Rating: 0

“Αλλαγή φρουράς” στη Διοίκηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

“Αλλαγή φρουράς” στη Διοίκηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών

“Αλλαγή φρουράς” στη Διοίκηση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) Τρικάλων σήμερα το πρωί, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Σχολής από τον απερχόμενο στον νέο Διοικητή, με κάθε επισημότητα και όπως προβλέπει το στρατιωτικό πρωτόκολλο. 

Νέος Διοικητής της ΣΜΥ από σήμερα αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Δημοσθένης Κωστόπουλος, στην θέση του μέχρι πρότινος Διοικητή Ταξίαρχου Δημητρίου Τσιπίδη, ο οποίος μετατίθεται ως Υποδιοικητής στην ΜΕΡΥΠ στην Θεσσαλονίκη, ύστερα από ένα ευδόκιμο έτος διοίκησης του στη ΣΜΥ.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παρέστη ως εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης, καθώς και ο Διοικητής της 1ηςΣτρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ενώ την δέηση τέλεσαν οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Χρυσόστομος και Θεόκλητος αντίστοιχα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή